Ta opp HD- eller 4K-video med iPhone eller iPad

Finn ut hvordan du velger at Kamera-appen skal ta opp videoer med høy kvalitet.

Du kan bruke iPhone eller iPad til å ta opp video i formater med høy kvalitet – fra 720p HD med 30 bps og helt opptil 4K med 60 bps, avhengig av hvilken modell du har.

Bruk Innstillinger-appen til å velge et videoformat og bildefrekvens:

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Kamera, og trykk deretter på Ta opp video.
  3. Velg fra listen over videoformater og bildefrekvenser som iPhonen eller iPaden din støtter.

Når du åpner Kamera-appen og velger Video, vises formatet du har valgt (f.eks. «4K • 60») øverst på skjermen.

Finn ut mer

Hvis du har slått på iCloud-bilder, lagres HD- og 4K-videoer i iCloud i de opprinnelige formatene med full oppløsning.