Se helsejournalen din på iPhone eller iPod touch

Med Helse-appen kan du se alle helsejournalene dine – som medisinering, vaksiner, labresultater med mer – på ett sted.

Legg til helsejournalen din

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oversikt-fanen.
  2. Trykk på profilbildet ditt  øverst til høyre.
  3. Under Funksjoner trykker du på Helsejournaler og deretter på Kom i gang. Hvis du vil legge til en annen leverandør, går du ned til Funksjoner og trykker på Legg til konto.
  4. Du blir bedt om å gi Helse-appen tillatelse til å bruke posisjonen din for å finne sykehus og helsenettverk nær deg. Velg mellom Tillat én gang, Tillat mens appen er i bruk og Ikke tillat.
  5. Søk etter sykehuset eller nettverket ditt. Deretter trykker du på det.
  6. Under Tilgjengelig for tilkobling velger du et alternativ.
  7. Logg på helsetjenesteleverandørens nettsted eller app. Du kan bli bedt om å lagre passordet ditt.
  8. Vent til helsejournalen oppdateres. Det kan ta et øyeblikk før informasjonen din vises.
  9. Gjenta denne fremgangsmåten for hver støttede leverandør.

Når du har lagt til en institusjon, oppdaterer Helse-appen helsejournalen din automatisk med jevne mellomrom. Hvis det er et problem med helsejournalen din, kan du kontakte leverandøren.

Se helsejournalen din

1. Åpne Helse-appen og trykk på Utforsk-fanen.
  2. Trykk på en kategori under Helsejournaler.
  3. Trykk på en oppføring for å se mer informasjon om den.

Fjern en helsejournal

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oversikt-fanen.
  2. Trykk på profilbildet ditt  øverst til høyre.
  3. Trykk på Helsejournaler under Funksjoner.
  4. Trykk på leverandøren du ønsker å fjerne.
  5. Trykk på Fjern konto.
  6. Trykk på Fjern konto og slett data for å bekrefte.

Dette sletter også kontoen og dataene fra andre enheter der du er logget på iCloud med samme Apple-ID.

Helsejournaler er bare tilgjengelig i Canada, Storbritannia og USA.