Se helsejournalen på iPhone eller iPod touch

Med Helse-appen kan du se alle helsejournalene dine – som medisinering, vaksiner, labresultater med mer – på ett sted.

Legg til helsejournalen din

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oppsummering-fanen.
  2. Trykk på profilbildet ditt  øverst til høyre.
  3. Trykk på Helsejournaler under Kontoer, og trykk deretter på Kom i gang. For å legge til en annen leverandør blar du ned til Kontoer, og deretter trykker du på Legg til konto.
  4. Søk etter sykehuset eller nettverket ditt, og deretter trykker du på det.
  5. Under Tilgjengelig for tilkobling velger du et alternativ.
  6. Logg på helsetjenesteleverandørens nettsted eller app. Du kan bli bedt om å lagre passordet ditt.
  7. Vent til helsejournalen oppdateres. Det kan ta et øyeblikk før informasjonen din vises.
  8. Gjenta denne fremgangsmåten for hver støttede leverandør.

Når du har lagt til en institusjon, oppdaterer Helse-appen helsejournalen din automatisk med jevne mellomrom. Hvis det er et problem med helsejournalen din, kan du kontakte leverandøren.

Se helsejournalen din

1. Åpne Helse-appen og trykk på Bla gjennom-fanen.
  2. Trykk på en kategori under Helsejournaler.
  3. Trykk på en oppføring for å se mer informasjon om den.

Fjerne en helsejournal

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oppsummering-fanen.
  2. Trykk på profilbildet ditt  øverst til høyre.
  3. Trykk på Helsejournaler under Kontoer.
  4. Trykk på leverandøren du ønsker å fjerne.
  5. Trykk på Fjern konto.
  6. Trykk på Fjern konto og slett data for å bekrefte.

Dette sletter også kontoen og dataene fra andre enheter der du er logget på iCloud med samme Apple-ID.

Helsejournaler er bare tilgjengelig i USA.