Bruk Løft for å vekke på iPhone

Finn ut hvordan du bruker Løft for å vekke eller Trykk for å vekke på iPhone.

Bruk Løft for å vekke

Med iPhone 6s eller nyere kan du raskt sjekke varslinger og ta bilder med mer – uten å måtte trykke på Hjem-knappen.

Når du tar opp en iPhone for å se på den, vekkes Låst skjerm automatisk. Derfra kan du sjekke varslinger, gå inn på Kontrollsenter eller sveipe mot venstre for å ta et bilde.

Trykk på Hjem-knappen hvis du trenger å låse opp enheten. Hvis du ikke gjør noe, går iPhone tilbake i dvale.

For å slå Løft for å vekke av eller på går du til Innstillinger > Skjerm og lysstyrke.

Bruk Trykk for å vekke

På iPhone X kan du også trykke på skjermen når du raskt vil sjekke varslinger eller ta bilder med mer. Sveip opp fra bunnen hvis du trenger å låse opp telefonen.