Bruk Løft for å vekke på iPhone

Finn ut hvordan du bruker Løft for å vekke eller Trykk for å vekke på iPhone.

løft for å vekke

Bruk Løft for å vekke

Når du tar opp en iPhone for å se på den, vekkes Låst skjerm automatisk. Deretter kan du raskt kontrollere varslene, tilgangen Kontrollsenter, dra mot venstre for å ta et bilde, eller dra mot høyre for å få tilgang til widgeter.

Du kan også trykke på skjermen på en iPhone X eller nyere for å sjekke varslinger, ta et bilde eller får rask tilgang til lommelykten.

Dra opp fra bunnen av skjermen hvis du må låse opp iPhone X. Trykk på Hjem-knappen på iPhone 8 eller eldre. Hvis du ikke gjør noe, går iPhone tilbake i dvale.

For å slå Løft for å vekke av eller på går du til Innstillinger > Skjerm og lysstyrke.