Endre 3D Touch-følsomheten på iPhone

Du kan endre hvor hardt du må trykke for å aktivere 3D Touch.

Du kan justere følsomheten til 3D Touch på enheter som støtter det.*

Gå til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet > 3D Touch, og bruk skyveknappen til å velge følsomhetsnivå. På samme skjerm kan du slå 3D Touch av og på.

* Disse iOS-enhetene støtter 3D Touch: iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS og iPhone XS Max.