Endre følsomheten for 3D Touch eller følbart trykk på iPhone

Du kan endre hvor hardt du må trykke for å aktivere 3D Touch eller følbart trykk på enheten.

Slik aktiverer du 3D Touch eller følbart trykk

For å aktivere 3D Touch eller følbart trykk og justere følsomheten følger du disse trinnene:

1. Gå til Innstillinger og velg Tilgjengelighet.
  2. Trykk på Berøring, og trykk deretter på 3D Touch og følbart trykk. Du vil kanskje bare se 3D Touch eller bare følbart trykk, avhengig av hvilken enhet du har.*
  3. Aktiver funksjonen, og bruk deretter skyveknappen til å velge et følsomhetsnivå.

* Disse enhetene støtter følbart trykk: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max og iPhone XR. Disse enhetene støtter 3D Touch: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS og iPhone XS Max.