Lytt til Radio i Apple Music

Med Wi-Fi- eller mobildatatilkobling kan hvem som helst lytte til Beats 1 og andre direktesendte radiostasjoner. Apple Music-abonnenter kan også lytte til behovsstyrte radiostasjoner for hver sjanger, eller de kan opprette sine egne.

Begynne å lytte til Radio

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Åpne Musikk-appen, og trykk på Radio-fanen  nederst på skjermen.
  • Åpne iTunes på PC eller Mac. Velg  Musikk øverst til venstre. Velg deretter Radio fra navigasjonsfeltet øverst i iTunes.
  • På Apple Watch Series 3: Åpne Radio-appen .
  • På Apple TV: Åpne Musikk-appen, og velg deretter Radio øverst på skjermen.
  • På HomePod: Spør Siri om å spille Beats 1 eller en artist, sjanger, stemning eller aktivitet.
  • På en Android-telefon: Åpne Apple Music-appen, og trykk på Android-menysymbolet øverst til venstre. Deretter trykker du på Radio.

Du blir kanskje bedt om å logge på med Apple-ID-en din.

Opprett egne stasjoner med Apple Music

Finn en sang eller et album du vil opprette en stasjon basert på, og følg deretter disse trinnene:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Trykk på rosa sirkel med tre hvite horisontale prikker, eller Bruk 3D Touch. Trykk deretter på Opprett stasjon.
  • På Mac eller PC: Klikk på blå sirkel med tre hvite horisontale prikker ved siden av navnet på en sang i iTunes, og klikk deretter på Opprett stasjon.
  • På en Android-telefon: Trykk på rosa sirkel med tre hvite horisontale prikker, og trykk deretter på Opprett stasjon.

Du kan også be Siri om å «Starte en stasjon fra …» og si navnet på en sang, et album eller en artist, på alle Apple-enhetene dine.

Den nye stasjonen legges til i listen over nylig spilte stasjoner. Nylig spilte stasjoner vises med den sist spilte stasjonen som første stasjon, og den kan ikke slettes.

Lagre sanger du hører på Radio

Når du hører på musikk du liker på Radio, kan du legge den til i biblioteket ditt eller bare legge den til i en spilleliste. Du må abonnere på Apple Music for å legge til sanger i biblioteket.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åpne Spilles nå-skjermen, og trykk deretter på iOS' Flere valg-symbol til høyre for sangen.
  2. Trykk på «Legg til i bibliotek » for å legge til sangen i biblioteket, eller trykk på «Legg til i spilleliste   .»

På Mac eller PC:

1. Hold pekeren over sangens navn øverst i iTunes, og klikk på  .
  2. Velg «Legg til i bibliotek» eller «Legg til i spilleliste». Du kan legge til sangen i en eksisterende spilleliste eller opprette en ny en.

På Apple Watch Series 3 trykker du på  på Spilles nå-skjermen.

På Apple TV holder du på Touch-flaten på fjernkontrollen og velger deretter «Legg til i bibliotek» eller «Legg til i spilleliste».

På en Android-telefon:

1. Trykk på Androids Flere valg-symbol til høyre for sangen, albumet eller spillelisten.
  2. Trykk på Androids Legg til-symbol for å legge til sangen i Min musikk, eller trykk på «Legg til i spilleliste».

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.