Lytt til radio i Apple Music-appen

Strøm radiostasjoner fra hele verden. Lytt til direktesendte radiostasjoner fra Apple Music for å få med deg sendingene til kjente navn i musikkbransjen. Og opprett dine egne stasjoner med favorittmusikken din – alt dette kan du gjøre med Radio i Apple Music-appen.

Slik finner du Radio

• På iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, Apple Watch, Android-enheter eller Chromebook: Åpne Apple Music-appen, og gå til Radio-fanen.
  • På HomePod: Be Siri om å spille en radiostasjon.
  • På PC: Åpne iTunes, velg Musikk i lokalmenyen, og klikk deretter på Radio i navigeringslinjen.
  • På nett: Gå til music.apple.com, og klikk deretter på Radio i sidepanelet.

Radio er bare tilgjengelig i utvalgte land og regioner, og funksjoner varierer etter land og region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Apple Music som viser Radio-fanen valgt

Lytt til direktesendt radio på Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du lytte til tre direktesendte radiostasjoner – Apple Music 1, Apple Music Hits og Apple Music Country.* Hver stasjon har sendinger med respekterte navn i musikkbransjen. Og du kan lytte til disse sendingene live eller når det passer deg.

For å begynne å lytte:

1. Åpne Apple Music-appen eller gå til music.apple.com. På PC åpner du iTunes.
  2. Gå til Radio. Finner du ikke Radio?
  3. Bla til Apple Music 1, Apple Music Hits eller Apple Music Country for å lytte live, se kommende sendinger, og lytte til tidligere sendinger når det passer for deg.

Du kan også be Siri spille av Apple Music 1, Apple Music Hits eller Apple Music Country.

Lytt til Apple Music 1 på radio nå

*Du kan lytte til Apple Music Hits og Apple Music Country i en begrenset periode uten Apple Music-abonnement. Hvis du ikke har et Apple Music-abonnement, kan du lytte til Apple Music 1 live, men du får ikke tilgang til tidligere sendinger.

Z100 iHeartRadio-stasjon i Apple Music

Lytt til radiostasjoner

Med Apple Music-appen kan du lytte til favorittradiostasjonene dine, inkludert lokale stasjoner.

1. Gå til Søk.
  2. Søk etter radiostasjoner ved bruk av navn, kallesignal, frekvens eller kallenavn.
  3. Trykk eller klikk på en radiostasjon for å lytte til direktesendinger.

Du kan også be Siri om å spille en radiostasjon.

Radiostasjoner er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Opprett tilpassede stasjoner

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du opprette din egen stasjon med favorittmusikken din. Du kan også lagre sanger du har hørt på en tilpasset stasjon eller direktesendt radiostasjon i Apple Music. Og se stasjoner du nylig har lyttet til.

• Opprett en tilpasset stasjon: Spill av en artist, sang eller sjanger, gå til Spilles nå, trykk på Mer  eller klikk på Mer , og velg Opprett stasjon. Eller si «Hei, Siri, lag en stasjon basert på », og si deretter navnet på en sang, artist eller sjanger.
  • Lagre en sang: Mens du lytter til en tilpasset stasjon eller direktesendt radiostasjon i Apple Music, gå til Spilles nå, trykk på Mer eller klikk på Mer , og velg Legg til i bibliotek. Eller si «Hei, Siri, legg til denne sangen i biblioteket mitt».
  • Se stasjoner du nylig har lyttet til: Se under Nylig avspilt i Radio.

Du kan ikke lagre sanger fra radiosendinger som sendes direkte.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.