Lytt til Beats 1 og Radio i Musikk-appen

Lytt til Beats 1 for å høre en global direktesending ledet av de største navnene i musikkbransjen. Eller skru på en lokal radiostasjon. Og hvis du abonnerer på Apple Music, kan du opprette din egen stasjon med favorittmusikken – alt dette via Radio i Musikk-appen.

Åpne Radio, og lytt i vei

• På iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, Android-enheter eller Chromebook: Åpne Musikk-appen, og gå til Radio.
  • På PC: Åpne iTunes for Windows, velg Musikk i lokalmenyen, og klikk deretter på Radio i navigeringslinjen.
  • På Apple Watch Series 3 eller nyere: Åpne Radio-appen.
  • På HomePod: Be Siri om å spille Beats 1 eller en radiostasjon.

Lytt til Beats 1

Beats 1 er en radiostasjon med direktesendinger døgnet rundt som ledes av Apples DJ-er i Los Angeles, New York og London – og du trenger ikke Apple Music-abonnement for å lytte til den. Sett den på for å lytte til direktesendinger med kjente artister og DJ-er, eksklusive intervjuer og ny musikk fra hele verden.

Gå til Radio i Musikk-appen for å lytte til Beats 1 direkte, se kommende sendinger og bla gjennom tidligere sendinger. Eller be Siri om å spille Beats 1 direkte eller en nylig episode.

Lytt til Beats 1 direkte

Lytt til radiostasjoner

Finn flotte radiostasjoner, inkludert lokale stasjoner, i Musikk-appen.

1. Gå til Søk.
  2. Søk etter radiostasjoner ved bruk av navn, kallesignal, frekvens eller kallenavn.
  3. Trykk eller klikk på en radiostasjon for å lytte til direktesendinger.

Du kan også be Siri om å spille en radiostasjon.

Opprett tilpassede stasjoner og lagre sanger

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du opprette din egen stasjon med favorittmusikken din. Og du kan lagre sanger fra Beats 1 og tilpassede stasjoner.

• Opprett en tilpasset stasjon: Spill av en artist, sang eller sjanger, gå til Spilles nå, trykk på  eller klikk på , og velg Opprett stasjon. Eller si «Hei, Siri, lag en stasjon basert på », og si deretter navnet på en sang, artist eller sjanger.
  • Lagre en sang: Mens du lytter til Beats 1 eller en tilpasset stasjon, gå til Spilles nå, trykk på  eller klikk på , og velg Legg til i bibliotek. Eller si «Hei, Siri, legg til denne sangen i biblioteket mitt».

Du kan ikke lagre sanger fra radiosendinger som sendes direkte.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.