Lytt til Radio i Apple Music

Med Wi-Fi- eller mobildatatilkobling kan hvem som helst lytte til Beats 1 og andre direktesendte radiostasjoner. Apple Music-abonnenter kan også lytte til behovsstyrte radiostasjoner for hver sjanger, eller de kan opprette sine egne.

En iPhone X med Apple Music åpen på Radio-fanen.

Begynne å lytte til Radio

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Åpne Musikk-appen, og trykk på  Radio-fanen nederst på skjermen.
  • PC eller Mac: Åpne iTunes. Velg  Musikk øverst til venstre. Velg deretter Radio fra navigasjonsfeltet øverst i iTunes.
  • På Apple Watch Series 3 eller nyere: Åpne Radio-appen .
  • På Apple TV: Åpne Musikk-appen, og velg deretter Radio øverst på skjermen.
  • På HomePod: Spør Siri om å spille Beats 1 eller en artist, sjanger, stemning eller aktivitet.
  • På en Android-enhet: Åpne Apple Music-appen, trykk på Meny-symbolet øverst til venstre, og trykk deretter på  Radio.

Du blir kanskje bedt om å logge på med Apple-ID-en din.

Opprett egne stasjoner med Apple Music

Finn en sang eller artist du vil opprette en stasjon basert på, og følg deretter disse trinnene:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Trykk på Flere valg-symbolet eller bruk 3D Touch, og trykk deretter på Opprett stasjon .
  • På Mac eller PC: I iTunes klikker du på Flere valg-symbolet ved siden av navnet på sangen, og deretter klikker du på Opprett stasjon.
  • På en Android-enhet: Trykk på Flere valg-symbolet , og trykk deretter på  Opprett stasjon.

På alle Apple-enhetene dine kan du også be Siri om å «Start en stasjon fra …» og si navnet på en sang, et album eller en artist.

Den nye stasjonen legges til i listen over nylig spilte stasjoner. Nylig spilte stasjoner vises med den sist spilte stasjonen som første stasjon, og den kan ikke slettes.

Lagre sanger du hører på Radio

Når du hører på musikk du liker på Radio, kan du legge den til i biblioteket ditt eller bare legge den til i en spilleliste. (Du kan legge til sangen i en eksisterende spilleliste eller opprette en ny en.)

Du må abonnere på Apple Music for å legge til sanger i biblioteket.

En iPhone X med Apple Music oppe som viser Flere valg-menyen på sangen «Lucky Escape» av Palo Santo.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åpne Spilles nå-skjermen, og trykk deretter på Flere valg-symbolet nederst til høyre.
  2. Trykk på «Legg til i bibliotek » eller «Legg til i spilleliste   ».

På Mac eller PC:

1. Hold pekeren over sangens navn øverst i iTunes, og klikk deretter på Flere valg-symbolet .
  2. Velg «Legg til i bibliotek» eller «Legg til i spilleliste».

På Apple TV holder du på Touch-flaten på fjernkontrollen og velger deretter «Legg til i bibliotek» eller «Legg til i spilleliste».

På Android-enheten:

1. Åpne Spilles nå-skjermen, og trykk deretter på Flere valg-symbolet nederst til høyre.
  2. Trykk på « Legg til i bibliotek» eller «  Legg til i spilleliste».

Lytt til Beats 1 og tidligere episoder

For å lytte til Beats 1 går du til Radio, og deretter trykker eller klikker du på Beats 1.

Trykk eller klikk på det første bildet i den øverste karusellen for å høre på det som sendes akkurat nå, eller bla gjennom karusellen for å finne arkiv med utvalgte Beats 1-sendinger. Bla til Etter behov-delen for å finne flere arkiverte sendinger, eller bruk Siri for å spille nye episoder.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.