Endre navn på iPhone, iPad eller iPod

Du kan endre navn på iPhone, iPad og iPod touch med iOS-enheten. Og du kan endre navnet på iPod classic, iPod nano og iPod shuffle med iTunes.

Endre navn på iPhone, iPad eller iPod touch

Følg denne fremgangsmåten for å endre navn på iPhone, iPad eller iPod touch:

1. På iOS-enheten din går du til Innstillinger > Generelt > Om.
  2. Trykk på den første linjen, som viser navnet på enheten.
  3. Gi enheten nytt navn og trykk på Ferdig.

Endre navn på iPod classic, iPod nano eller iPod shuffle

1. Koble iOS- eller iPod-enheten til datamaskinen.
  2. Åpne iTunes.
  3. Finn enheten og klikk på den.
  4. Klikk på navnet til enheten øverst på sidepanelet til venstre.
  5. Skriv inn det nye navnet for enheten, og trykk så på Retur. iTunes synkroniserer enheten automatisk.

Du kan også bruke denne fremgangsmåten til å endre navn på iPhone, iPad eller iPod touch.