Endre navn på iPhone, iPad eller iPod med datamaskinen

Du kan endre navnet på iPhone, iPad og iPod touch med enheten din. Og du kan endre navnet på iPod classic, iPod nano og iPod shuffle med datamaskinen din.

Endre navn på iPhone, iPad eller iPod touch

Følg denne fremgangsmåten for å endre navn på iPhone, iPad eller iPod touch:

1. På enheten går du til Innstillinger > Generelt og trykker på Om.
  2. Trykk på den første linjen, som viser navnet på enheten.
  3. Gi enheten nytt navn, og trykk på Ferdig.

Endre navn på iPod classic, iPod nano eller iPod shuffle

1. Koble enheten til datamaskinen.
  2. På en Mac med macOS Catalina 10.15 åpner du Finder. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes.
  3. Finn enheten på datamaskinen din.
  4. Klikk på enhetsnavnet nær øvre venstre hjørne.
  5. Skriv inn det nye navnet for enheten, og trykk på Retur.