Om Finn vennene mine

Med Finn vennene mine kan du enkelt finne venner og familie fra iPhone, iPad, iPod touch eller på iCloud.com.

Hva trenger jeg for å bruke Finn vennene mine?

Hvordan konfigurerer jeg Finn vennene mine?

Hvis enheten bruker iOS 9 eller senere, installeres Finn vennene mine automatisk. Hvis enheten bruker en versjon av iOS 8, må du installere gratisappen Finn vennene mine. Når du logger på iCloud på enheten, blir du automatisk logget på Finn vennene mine med Apple-ID-en.

Du kan også bruke Finn vennene mine med Familiedeling eller på iCloud.com.

Invitere venner på iPhone

Hvordan legger jeg til venner?

Hvis du vil bruke Finn vennene mine, må vennene dine også ha Finn vennene mine installert på iOS-enhetene. Du kan bare legge til venner som bruker Finn vennene mine, på iOS-enheten. Slik legger du til en venn:

1. Åpne Finn vennene mine, og trykk på Legg til.
  2. Velg en venn eller oppgi vennens e-postadresse før du trykker på Ferdig for å sende forespørselen.

Når vennen din har godtatt deling av posisjon med deg ved hjelp av Finn vennene mine, kan du se denne vennens posisjon i en liste eller på et kart i Finn vennene mine på iOS-enheten eller på iCloud.com.

Hvis du har venner på en annen konto, kan du flytte dem til den gjeldende Apple-ID-en din, slik at du har alle vennene på ett sted:

1. Trykk på Finn vennene mine > Meg.
  2. Rull ned og trykk på Flytt venner fra en annen Apple-ID.
  3. Logg deg på med den forrige Apple-ID-en din.

Hvis du ønsker det, kan du velge hvilken e-postadresse du vil bruke når du sender forespørsler til venner:

• Trykk på Meg på iPhone eller iPod touch, og trykk deretter på Send som.
  • Trykk på Meg på iPad, og trykk deretter på Info og på Send som.

Med appen Finn vennene mine på iCloud.com kan du bare se vennene dine og vennenes posisjon eller endre innstillinger for deling av posisjonen din. Du må bruke en iOS-enhet til å legge til venner.

Hvor ofte overfører enheten posisjonen min til Finn vennene mine?

Posisjonen din blir sendt fra enheten når noen ber om å få se den. Den blir ikke sendt regelmessig. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se Oversikt over sikkerhet og personvern for iCloud.

Er det mulig å gjemme seg for vennene sine?

Ja. Du kan skjule deg eller slutte å dele posisjonen din. Slik slutter du å dele fra Finn vennene mine:

Stedsinnstillinger på iPhone

Trykk på Finn vennene mine og deretter på Meg. Slå av Del posisjonen min.

Deler ikke

Trykk på Ferdig. Det vil stå Deler ikke ved siden av Meg nederst på skjermen.

Du kan også gå til Innstillinger > iCloud, rulle ned, trykke på Del posisjonen min og slå av Del posisjonen min. Du kan fremdeles se posisjonen til vennene dine, men vennene vil se «Sted ikke tilgjengelig» når de prøver å finne deg.

Del posisjonen min

Hvis du bruker appen Finn vennene mine på iCloud.com, kan du stoppe deling av posisjonen din ved å følge disse trinnene:

1. Logg deg på iCloud.com, og åpne Finn vennene mine.
  2. Velg Meg.
  3. Opphev valget av Del posisjonen min.

Dele fra Johns iPhone eller Johns iPad

Kan jeg bruke Finn vennene mine på flere enn én enhet om gangen?

Ja. Du kan logge deg på Finn venner og bruke programmet fra alle iOS-enhetene du eier. Posisjonen din kan imidlertid bare overføres til vennene dine fra én enhet. Du kan velge hvilken du vil bruke i Finn vennene mine:

• Trykk på Meg på iPhone eller iPod touch, og trykk deretter på en enhet under Del posisjonen min fra.
  • Trykk på Liste-knappen på iPad og deretter på Meg, Info og en enhet under Del posisjonen min fra.

Dette valget vises bare når du er logget på Finn vennene mine på flere enheter.

Jeg har godtatt en posisjonsforespørsel fra en person. Hvorfor ser jeg ikke personens posisjon?

Hvis du godtar en forespørsel fra en annen om å følge med på posisjonen din, kan denne personen se posisjonen din. Hvis du vil se posisjonen til en annen person, må du invitere personen og vedkommende må godta invitasjonen.

Hvis du godtar en forespørsel fra en venn du ikke følger, sendes det automatisk en forespørsel om å følge denne vennen.

Finnes det noen grenser for antall venner, tilhengere eller midlertidige hendelser?

• Du kan følge opptil 50 venner.
  • Du kan ha opptil 50 venner som følger deg.
  • Du kan delta i opptil 10 midlertidige hendelser.
  • Hver midlertidige hendelse kan inneholde opptil 50 venner.
  • Midlertidige venner teller ikke i forhold til grensen for permanente venner.

Sist endret: