Om Finn vennene mine

Finn vennene mine er en gratisapp for iOS 8 eller nyere som gjør det enkelt å finne venner og familie fra iPhone, iPad eller iPod touch.

Hva trenger jeg for å bruke Finn vennene mine?

• En iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere
  • Appen Finn vennene mine
  • Apple-ID-en du bruker til iCloud

Hvordan konfigurerer jeg Finn vennene mine?

Installer gratisappen Finn vennene mine på en enhet som bruker iOS 8 eller nyere. Når du logger på iCloud på enheten, blir du automatisk logget på Finn vennene mine med Apple-ID-en.

Du kan også bruke Finn vennene mine sammen med Familiedeling.

Invitere venner på iPhone

Hvordan legger jeg til venner?

Når du skal bruke Finn vennene mine, må vennene dine også ha Finn vennene mine på en enhet som bruker iOS 8 eller nyere. Når du skal legge til en venn, åpner du Finn vennene mine og trykker på Legg til. Velg en venn eller oppgi vennens e-postadresse før du trykker på Ferdig for å sende forespørselen.

Når en venn samtykker i å dele posisjonen sin med deg med Finn vennene mine, kan du se denne vennens posisjon på en liste eller et kart.

Hvis du har venner på en annen konto, kan du flytte dem til den gjeldende Apple-ID-en, slik at du har alle vennene på ett sted:

1. Trykk på Finn vennene mine > Meg.
  2. Rull ned og trykk på Flytt venner fra en annen Apple-ID.
  3. Logg deg på med den tidligere Apple-ID-en.

Hvis du ønsker det, kan du velge hvilken e-postadresse du vil bruke når du sender forespørsler til venner:

• Trykk på Meg på iPhone eller iPod touch, og trykk deretter på Send som.
  • Trykk på Meg på iPad, og trykk deretter på Info og på Send som.

Hvor ofte overfører enheten posisjonen min til Finn vennene mine?

Posisjonen din blir sendt fra enheten når noen ber om å få se den. Den blir ikke sendt regelmessig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Oversikt over sikkerhet og personvern for iCloud.

Er det mulig å gjemme seg for vennene sine?

Ja. Du kan skjule deg eller slutte å dele posisjonen din. Slik slutter du å dele fra Finn vennene mine:

Stedsinnstillinger på iPhone

Trykk på Finn vennene mine og deretter på Meg. Slå av Del plasseringen min.

Deler ikke

Trykk på Ferdig. Det vil stå Deler ikke ved siden av Meg nederst på skjermen.

Du kan også gå til Innstillinger > iCloud, rulle ned, trykke på My Location (posisjonen min) og slå av Share My Location (del posisjonen min). Du kan fremdeles se posisjonen til vennene dine, men vennene vil se «Sted ikke tilgjengelig» når de prøver å finne deg.

Del plasseringen min

Dele fra Johns iPhone eller Johns iPad

Kan jeg bruke Finn vennene mine på mer enn én enhet om gangen?

Ja. Du kan logge deg på Finn vennene mine og bruke appen på alle iOS-enhetene du har. Posisjonen din kan imidlertid bare overføres til vennene dine fra én enhet. Du kan velge hvilken du vil bruke i Finn vennene mine:

• Trykk på Meg på iPhone eller iPod touch og trykk deretter på en enhet under Del plassering fra.
  • Trykk på Liste-knappen på iPad og deretter på Meg, Info og en enhet under Del plassering fra.

Dette valget vises bare når du er logget på Finn vennene mine på flere enheter.

Jeg har godtatt en posisjonsforespørsel fra en eller annen. Hvorfor ser jeg ikke posisjonen deres?

Hvis du godtar en forespørsel fra en annen om å følge posisjonen din, vil denne personen kunne se posisjonen din. Hvis du vil se posisjonen til en annen person, må du invitere personen og han eller hun må godta invitasjonen.

Hvis du godtar en forespørsel fra en venn du ikke følger, sendes det automatisk en forespørsel om å kunne følge denne vennen.

Finnes det noen grenser for antall venner, tilhengere eller midlertidige hendelser?

• Du kan følge opptil 50 venner.
  • Du kan ha opptil 50 venner som følger deg.
  • Du kan delta i opptil 10 midlertidige hendelser.
  • Hver midlertidige hendelse kan inneholde opptil 50 venner.
  • Midlertidige venner teller ikke i forhold til grensen for permanente venner.

Finnes det noen måte å få tilgang til Finn vennene mine på på iCloud.com?

Nei, Finn vennene mine er bare tilgjengelig via iOS-appen.

Sist endret:
Nyttig?

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)