Les bøker og mer med Apple Books

Kjøp og last ned bøker og tilpass leseopplevelsen med Apple Books.

Kjøp bøker på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

1. Åpne Bøker-appen.
  2. Trykk eller klikk på Nettbokhandel.
  3. Bla gjennom etter en bok, eller søk etter en bestemt bok. Når du finner en bok du er interessert i, trykker eller klikker du på den.
  4. For å kjøpe en bok, trykk eller klikk på prisen.
  5. Boken vises i Bibliotek i Bøker-appen.

Organiser biblioteket

I Bøker-appen finner du alle bøkene, bokseriene, PDF-filene og lydbøkene du kjøper fra Nettbokhandel eller Lydbokhandel, eller som du legger til manuelt på enheten.

Finn ut hvordan du sletter bøker og lydbøker fra enhetene dine

Sorter bøkene dine

1. Åpne Bøker-appen.
  2. På iPhone trykker du på Bibliotek. På iPad eller Mac trykker eller klikker du på Alle under Bibliotek.
  3. Trykk eller klikk på Manuelt.
    Manuelt-alternativet i Bibliotek på iPhone
  4. Velg et sorteringsalternativ, for eksempel Tittel, Forfatter eller Nylige. Ser du ikke Sorter manuelt på iPhone eller iPad? Bare sveip ned på skjermen, så vises alternativet Sorter manuelt.

Se bøkene dine som en liste

Slik ser du bøkene som en liste i stedet for et rutenett:

• Trykk på Listevisning-knappen  på iPhone eller iPad.
  • På Mac klikker du på Vis > Vis som på menylinjen, og deretter klikker du på Listevisning.

Hvis du ikke ser en bok i biblioteket ditt

Hvis du ikke ser en bok i biblioteket ditt:

Oppdag flere måter å lese på

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.