Legge til nettsider i en leseliste

Med leselister kan du lagre nettsider til senere. Slik at når du har laget en liste, kan du lese den når du vil, selv om du ikke har Internett-forbindelse.

Legge til en nettside

1. Åpne en nettside i Safari på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Trykk på  og deretter Legg til i leselisten.
  3. Safari lagrer koblingen og nettsiden.

Du kan lese nettsiden senere, selv når du er frakoblet. Hvis du ønsker å lagre artikler lokalt, går du til Innstillinger > Safari > Leselister og trykker på Arkiver leselistesider lokalt. Hvis du nylig har oppdatert til iOS 11, ser du kanskje meldingen Arkiver automatisk.

Vise leselisten

1. Trykk på  og deretter på .
  2. Trykk på nettsiden du vil lese.

Når du er ferdig, kan du sveipe til høyre for å markere nettsiden som lest eller sveipe til venstre for å slette den fra leselisten.