Legge til nettsider i en leseliste

Med leselister kan du lagre nettsider til senere. Når du har laget en liste, kan du på den måten lese den når du vil, selv om du ikke har Internett-forbindelse.

leseliste

Legge til en nettside

1. Åpne en nettside i Safari på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Trykk på delesymbolet, og trykk deretter på Legg til i leselisten.
  3. Safari lagrer koblingen og nettsiden.

Du kan lese nettsiden senere, selv når du er frakoblet. Gå til Innstillinger > Safari og bla ned til Leseliste, og kontroller deretter at Arkiver leselistesider lokalt er slått på.

Vise leselisten

1. Trykk på bokmerker, og trykk deretter på leselister.
  2. Trykk på nettsiden du vil lese.

Når du er ferdig, sveiper du mot venstre for å slette den fra leselisten. Eller du kan sveipe mot høyre for å merke siden som Ulest.