Bruk Hør beskjeder direkte på iPhone

Med funksjonen Hør beskjeder direkte i iOS 17 kan du se en avskrift i sanntid av meldingen noen legger igjen, mens vedkommende snakker. Dette gir deg umiddelbar kontekst for samtalen. Hvis du vil svare på anropet, kan du gjøre det mens vedkommende fremdeles er på linjen.

Slå Hør beskjeder direkte på eller av

1. Åpne Innstillinger-appen, og trykk deretter på Telefon.

2. Trykk på Hør beskjeder direkte.

3. Slå Hør beskjeder direkte på eller av.

I iOS 17 og nyere er Hør beskjeder direkte slått på som standard.

Når Hør beskjeder direkte er aktivert, henter telefonen innkommende anrop for å ta opp beskjeden, slik at du kan se den i sanntid. Standard samtalepriser kan gjelde. Personen som ringer, kan ikke høre deg, og du kan ikke høre vedkommende med mindre du svarer på anropet.

En iPhone som viser et innkommende anrop med en sanntidsavskrift av en beskjed som legges igjen. Det finnes også knapper for å sende en melding til personen som ringer, eller godta anropet.

Hør beskjeder direkte er kun tilgjengelig på engelsk i USA og Canada, med unntak av Guam, Puerto Rico og De amerikanske Jomfruøyer.

Send et anrop til Hør beskjeder direkte

Når du mottar et innkommende anrop og vil sende det til Hør beskjeder direkte, trykker du på Telefonsvarer-knappenNo alt supplied for Image.

Hvis du ikke svarer på et anrop, blir det også sendt til Hør beskjeder direkte.

Her finner du avskrifter for Hør beskjeder direkte

Etter et anrop finner du beskjeder som er tatt opp av telefonen med Hør beskjeder direkte i Telefonsvarer-fanen i Telefon-appen.

Avskrifter som registreres under Hør beskjeder direkte, er tilgjengelige og kan vises så lenge du beholder beskjeden i innboksen. Vi vet at beskjeder kan inneholde verdifulle øyeblikk. Beskjedene dine slettes aldri på dine vegne, så du kan beholde dem så lenge du vil.

Hvis Visual Voicemail er slått på, vises beskjedene som er registrert av operatøren, også i Telefonsvarer-fanen. Hvis iPhonen er slått av eller utenfor rekkevidde av operatørens nettverk, går anropene til mobiloperatørens telefonsvarer. I alle andre tilfeller går anropet til Hør beskjeder direkte.

Visual Voicemail er tilgjengelig fra utvalgte operatører i utvalgte land eller regioner.

En iPhone som viser en avskrift av en beskjed i Telefonsvarer-fanen i Telefon-appen.

Hvis betinget viderekobling ikke fungerer som forventet

Hvis betinget viderekobling av anrop som du har konfigurert hos operatøren din, ikke fungerer som forventet, eller hvis du ikke ser alternativet for å avvise innkommende anrop, slår du av Hør beskjeder direkte for å fortsette å bruke betinget viderekobling av anrop:

1. Åpne Innstillinger-appen, og trykk deretter på Telefon.

2. Trykk på Hør beskjeder direkte.

3. Slå av Hør beskjeder direkte.