Apple Arcade-spillutgivelser og -oppdateringer

Med Apple Arcade kan du spille over 200 spill uten annonser eller kjøp i appen. Nye spill og innholdsoppdateringer legges til ukentlig.

Slik finner du nye Apple Arcade-spill

I Arcade-fanen i App Store kan du gjøre følgende:

• Se nye utgivelser i Nye spill-delen

• Finne spill sortert etter utgivelsesdato i See All Games-delen (Se alle spill)

Slik finner du oppdateringer for Apple Arcade-spill

Gå til Arcade-fanen i App Store. Herfra kan du gjøre følgende:

• Se spillene som nylig ble oppdatert i Nylig oppdatert-delen

• Finne spill sortert etter datoen for den nyligste oppdateringen i See All Games-delen (Se alle spill)

Slik finner du kommende Apple Arcade-spill

Åpne App Store og gå til Arcade-fanen. Her kan du gjøre følgende:

• Se kommende nye spill i Coming Soon-delen (Kommer snart)

• Finne spill sortert etter utgivelsesdato i See All Games-delen (Se alle spill)*

* Spillene som kommer snart er oppført først

Hvis et spill fjernes fra Apple Arcade

Noen ganger blir spill fjernet fra Apple Arcade. Hvis du laster ned et spill før det fjernes fra Arcade, kan du spille det i minst to uker fra fjerningsdatoen. Hvis du prøver å starte et Arcade-spill som ikke lenger kan spilles, ser du en melding om at det er utilgjengelig.

Når et spill fjernes fra Arcade, kan utvikleren velge å gjøre spillet tilgjengelig i App Store. Disse spillene kan ha forskjeller fra Arcade-versjonene. Hvis utvikleren gjør spillet tilgjengelig på App Store og tillater at du laster inn den lagrede fremgangen din, kan du fortsette der du slapp i Arcade-versjonen.