Je scherm delen in FaceTime op je iPhone of iPad

Door schermen te delen, kan iedere deelnemer aan een FaceTime-gesprek foto's bekijken, op het internet surfen of elkaar helpen.

Iedereen moet over het volgende beschikken:

Je scherm delen

1. Start een FaceTime-gesprek.

2. Tik op de knop 'Deel materiaal'knop 'Deel materiaal'.

3. Tik op 'Deel mijn scherm''Deel mijn scherm'.

Iedereen kan zien wat er op je scherm wordt weergegeven tot je het delen stopt, maar niemand heeft controle over je apparaat. Als je meldingen ontvangt terwijl je je scherm deelt, kan niemand anders deze meldingen zien.

Als je je scherm deelt, kunnen anderen geen materiaal zien waarvoor een abonnement, gratis proefversie, aankoop of huurcontract is vereist. Met SharePlay kun je samen video's bekijken, naar muziek luisteren of sportoefeningen doen door materiaal via ondersteunde apps te delen.

Aan een schermdeelsessie deelnemen

Tik in een FaceTime-gesprek op 'Open' naast 'Meld aan voor schermdeling'.

Lorem ipsum

Neem het schermdelen over van iemand anders

1. Tik op de knop 'Deel materiaal'knop 'Deel materiaal'.

2. Tik op 'Deel mijn scherm''Deel mijn scherm'.

3. Tik op 'Vervang bestaande'.

Een schermdeelsessie beëindigen

Tik bovenin het FaceTime-gesprek opnieuw op de knop 'Deel materiaal'knop 'Deel materiaal' om het delen van je scherm te stoppen.

Meer informatie

Je kunt op een Mac ook je scherm delen in FaceTime met macOS Monterey of nieuwer.

FaceTime en sommige FaceTime-functies zijn mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.