Tijdgesynchroniseerde songteksten delen in de Apple Music-app op je iPhone of iPad

Met Apple Music kun je jezelf uitdrukken door de songtekst van een nummer te delen in de Berichten-app. Of deel regels uit een nummer als sticker in een Facebook- of Instagram-verhaal.

Dit heb je nodig om tijdgesynchroniseerde songteksten te delen

Tijdgesynchroniseerde songteksten delen

1. Open de Muziek-app.

2. Zoek een nummer in de Apple Music-catalogus met een tijdgesynchroniseerde songtekst en houd dit nummer ingedrukt.

iPhone met de optie om songteksten te delen
  3. Tik op 'Deel songtekst'. Als je 'Deel songtekst' niet ziet, zijn tijdgesynchroniseerde songteksten niet beschikbaar.

4. Tik op de regels die je wilt delen. Je kunt maximaal 150 tekens delen.

iPhone met het deelpanel met twee geselecteerde regels voor een nummer.
  5. Kies in het gedeelte met apps van het deelpaneel een app waarmee je de songtekst wilt delen:

• Tik op 'Berichten' om de songtekst te delen, samen met een audiofragment dat kan worden afgespeeld in een iMessage.*

• Tik op 'Facebook' of 'Instagram' om songteksten als sticker in een verhaal te delen. Zie je de optie 'Facebook' of 'Instagram' niet staan? Controleer of Facebook of Instagram op je apparaat is geïnstalleerd.

* Alleen ontvangers die een abonnement hebben op Apple Music, kunnen audiofragmenten afspelen in de Berichten-app.

Je kunt ook tijdgesynchroniseerde songteksten delen terwijl een nummer wordt afgespeeld

Tik op de knop 'Songtekst'knop 'Songtekst' en houd vervolgens de regel die je wilt delen ingedrukt. In het deelpaneel dat wordt geopend, kun je op extra regels tikken en vervolgens op 'Berichten', 'Facebook' of 'Instagram'.

Facebook, Instagram en Snapchat zijn mogelijk niet in alle landen en regio's beschikbaar.

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in je land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.