Medische dossiers inzien op uw iPhone of iPod touch (bèta)

De app Gezondheid in iOS 11.3 heeft een nieuwe bètafunctie waarmee u al uw medische dossiers (bijvoorbeeld medicatie en onderzoeksresultaten) op één plek kunt inzien.

Medische dossiers toevoegen

1. Open de app Gezondheid en tik op de tab 'Gegevens'.
  2. Tik op 'Medisch dossier' > 'Aan de slag'. U voegt een nieuwe zorgverlener toe door omlaag te scrollen naar 'Accounts' en te tikken op 'Nieuwe account'.
  3. Zoek uw ziekenhuis of zorginstelling en tik erop.
  4. Kies een van de opties onder 'Verbinding beschikbaar'.
  5. Log in bij de website of app van uw zorgverlener. U wordt mogelijk gevraagd of u uw wachtwoord wilt bewaren.
  6. Wacht tot uw dossier is bijgewerkt. Het kan even duren voordat de gegevens zichtbaar worden.
  7. Herhaal deze stappen voor elke ondersteunde zorgverlener.

Nadat u een zorginstelling hebt toegevoegd, worden uw medische dossiers regelmatig automatisch bijgewerkt. Als er een probleem is met uw medisch dossier, neemt u contact op met uw zorgverlener.

Uw medische dossiers bekijken

1. Open de app Gezondheid en tik op de tab 'Gegevens'.
  2. Tik op 'Medisch dossier'.
  3. Tik op de categorie die u wilt bekijken.
  4. Tik op een item om meer informatie weer te geven.

Een medisch dossier verwijderen

1. Open de app Gezondheid en tik op de tab 'Gegevens'.
  2. Tik op 'Medisch dossier'.
  3. Tik onder 'Accounts' op de zorgverlener die u wilt verwijderen.
  4. Tik nogmaals op de zorgverlener en dan op 'Verwijder account'.
  5. Tik ter bevestiging op 'Verwijder account en gegevens'.

Hierdoor worden de account en de bijbehorende gegevens ook verwijderd van alle andere apparaten waarop u met dezelfde Apple ID bent ingelogd bij iCloud.