'Til op om te activeren' op iPhone gebruiken

Lees hoe u 'Til op om te activeren' of 'Tik om te activeren' op een iPhone gebruikt.

til op om te activeren

'Til op om te activeren' gebruiken

Wanneer u de iPhone optilt om het scherm te zien, wordt het apparaat automatisch uit de sluimerstand gehaald. U kunt vanaf hier snel uw meldingen controleren. Open het bedieningspaneel, veeg naar links om een foto te maken of veeg naar rechts om toegang te krijgen tot widgets.

Met een iPhone X of nieuwer kunt u ook op uw scherm tikken om uw meldingen te bekijken, een foto te maken of snel toegang te krijgen tot uw zaklamp.

Als u de iPhone X of nieuwer wilt ontgrendelen, veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Druk op de thuisknop op een iPhone 8 of ouder. Als u niets doet, gaat de iPhone opnieuw in de sluimerstand.

Ga naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' om 'Til op om te activeren' in of uit te schakelen.