Uw belgeschiedenis op de iPhone bekijken en verwijderen

U kunt op uw iPhone uw belgeschiedenis bekijken en al uw recente telefoongesprekken of specifieke telefoongesprekken verwijderen.

De belgeschiedenis verwijderen

Volg de onderstaande stappen om uw belgeschiedenis te verwijderen of wissen:

1. Open de app Telefoon en tik op 'Recent'.
  2. Tik op 'Wijzig'.
  3. Tik op 'Wis' en daarna op 'Wis alle recente' om uw hele belgeschiedenis te wissen.
  4. Tik op  en daarna op 'Verwijder' om een specifiek telefoongesprek te verwijderen.

U kunt ook specifieke telefoongesprekken verwijderen door naar links te vegen op het gesprek en op 'Verwijder' te tikken.