Je belgeschiedenis op de iPhone bekijken en verwijderen

In iOS 13 en nieuwer kun je je belgeschiedenis bekijken en al je recente gesprekken of alleen specifieke gesprekken op je iPhone verwijderen.

De belgeschiedenis verwijderen

1. Open de Telefoon-app en tik op 'Recent' om een lijst van alle recente telefoongesprekken te bekijken.

2. Tik op 'Wijzig'.

3. Wis je gehele belgeschiedenis of een specifiek telefoongesprek. Tik op 'Wis' en daarna op 'Wis alle recente' om je hele geschiedenis te wissen. Tik op de knop 'Verwijder'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding en daarna op 'Verwijder' om één telefoongesprek te wissen.

Tik op de knop 'Verwijder' om een gesprek in 'Recent' te wissen.

Je kunt ook specifieke telefoongesprekken verwijderen door naar links te vegen op het gesprek en op 'Verwijder' te tikken.

Om de belgeschiedenis op al je apparaten up-to-date te houden, schakel je iCloud Drive in.

Je hebt iOS 13 of nieuwer nodig om je belgeschiedenis te kunnen wissen.

Meer informatie over de belgeschiedenis weergeven

Tik bij het bekijken van 'Recent' op de knop 'Meer info' naast het gesprek om informatie weer te geven over de lengte van het gesprek, het tijdstip van het gesprek en of het gesprek binnenkomend of uitgaand was.

Je aanbieder heeft mogelijk meer informatie over verwijderde oproepen of oudere belgeschiedenis.

Tik bij het bekijken van 'Recent' op de knop 'Meer info' naast het gesprek om meer informatie over het gesprek weer te geven.