De gevoeligheid van 3D Touch op een iPhone wijzigen

U kunt de benodigde druk voor de activering van 3D Touch aanpassen.

U kunt de gevoeligheid van 3D Touch aanpassen op apparaten die het ondersteunen.*

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toegankelijkheid' >'3D Touch' en stel de gevoeligheid in met behulp van de schuifknop. U kunt in hetzelfde scherm 3D Touch uit- en inschakelen.

* Deze iOS-apparaten ondersteunen 3D Touch: iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max.