De gevoeligheid van 3D Touch of Haptic Touch op een iPhone wijzigen

U kunt de hoeveelheid druk wijzigen die nodig is om 3D Touch of Haptic Touch op uw apparaat te activeren.

3D Touch of Haptic Touch inschakelen en de gevoeligheid instellen

1. Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Toegankelijkheid'.
  2. Tik eerst op 'Aanraken' en dan op '3D Touch en Haptic Touch'. Afhankelijk van het apparaat ziet u misschien alleen '3D Touch' of 'Haptic Touch'.*
  3. Schakel de functie in en gebruik vervolgens de schuifregelaar om een gevoeligheidsniveau te selecteren.

* De volgende apparaten ondersteunen Haptic Touch: iPhone SE (2e generatie), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max en iPhone XR. De volgende apparaten ondersteunen 3D Touch: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS en iPhone XS Max.