De gevoeligheid van 3D Touch of Haptic Touch op een iPhone wijzigen

U kunt de hoeveelheid druk wijzigen die nodig is om 3D Touch of Haptic Touch op uw apparaat te activeren.

3D Touch of Haptic Touch inschakelen

U schakelt 3D Touch of Haptic Touch in en past de gevoeligheid aan door de volgende stappen uit te voeren:

1. Ga naar 'Instellingen' en selecteer 'Toegankelijkheid'.
  2. Tik eerst op 'Aanraken' en dan op '3D Touch en Haptic Touch'. Afhankelijk van het apparaat ziet u misschien alleen '3D Touch' of 'Haptic Touch'.*
  3. Schakel de functie in en gebruik vervolgens de schuifregelaar om een gevoeligheidsniveau te selecteren.

* De volgende apparaten ondersteunen Haptic Touch: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max en iPhone XR. De volgende apparaten ondersteunen 3D Touch: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS en iPhone XS Max.