Webpagina's toevoegen aan een leeslijst

U kunt webpagina's bewaren om ze later te bekijken door ze in een leeslijst te zetten. Nadat u een leeslijst hebt gemaakt, kunt u deze lezen wanneer u wilt, ook als u geen internetverbinding hebt.

Een webpagina toevoegen

1. Open een webpagina in Safari op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Tik op  en vervolgens op 'Zet in leeslijst'.
  3. De koppeling en de webpagina worden in Safari bewaard.

U kunt de webpagina later lezen, ook als u offline bent. Als u artikelen offline wilt bewaren, gaat u naar 'Instellingen' > 'Safari' > 'Leeslijst' en tikt u op 'Bewaar automatisch offline'. Als u recent hebt bijgewerkt naar iOS 11, ziet u mogelijk de prompt 'Bewaar automatisch'.

Uw leeslijst bekijken

1. Tik op  en vervolgens op .
  2. Tik op de webpagina die u wilt lezen.

Als u klaar bent, veegt u naar rechts om de pagina te markeren als gelezen of om de pagina uit de leeslijst te verwijderen.