Webpagina's toevoegen aan een leeslijst

U kunt webpagina's bewaren om ze later te bekijken door ze in een leeslijst te zetten. Nadat u een leeslijst hebt gemaakt, kunt u deze lezen wanneer u wilt, ook als u geen internetverbinding hebt.

Een webpagina toevoegen

1. Open een webpagina in Safari op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Tik op de deelknop  en tik vervolgens op 'Zet in leeslijst'.
  3. De link en de webpagina worden in Safari bewaard.

U kunt de webpagina later lezen, ook als u offline bent. Ga naar 'Instellingen' > 'Safari' en scrol omlaag naar 'Leeslijst' en zorg dat 'Bewaar automatisch offline' is ingeschakeld.

Uw leeslijst bekijken

1. Tik op de knop 'Bladwijzer'  en tik vervolgens op de knop 'Leeslijst' .
    iPhone met Safari-leeslijst
  2. Tik op de webpagina die u wilt lezen.

Als u klaar bent, veegt u naar links om de pagina te verwijderen uit uw leeslijst. Als u naar rechts veegt, markeert u de pagina als niet gelezen.