Webpagina's toevoegen aan een leeslijst

U kunt webpagina's bewaren om ze later te bekijken door ze in een leeslijst te zetten. Nadat u een leeslijst hebt gemaakt, kunt u deze lezen wanneer u wilt, ook als u geen internetverbinding hebt.

Leeslijst

Een webpagina toevoegen

1. Open een webpagina in Safari op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Tik op Deel-symbool en vervolgens op 'Zet in leeslijst'.
  3. De koppeling en de webpagina worden in Safari bewaard.

U kunt de webpagina later lezen, ook als u offline bent. Ga naar 'Instellingen' > 'Safari' en scrol omlaag naar 'Leeslijst' en zorg dat 'Bewaar automatisch offline' is ingeschakeld.

Uw leeslijst bekijken

1. Tik op bladwijzers en vervolgens op leeslijsten.
  2. Tik op de webpagina die u wilt lezen.

Als u klaar bent, veegt u naar links om de pagina te verwijderen uit uw leeslijst. Als u naar rechts veegt, markeert u de pagina als niet gelezen.