HD- of 4K-video opnemen met uw iPhone of iPad

Afhankelijk van uw iPhone- of iPad-model kunt u video opnemen in structuren met hoge kwaliteit, zoals HD, 4K, HD (PAL) en 4K (PAL).

Zo wijzigt u de videostructuur en de beeldsnelheid:

1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Camera' en vervolgens op 'Neem video op'.
  3. Selecteer een op de iPhone of iPad ondersteunde videostructuur en beeldsnelheid.

Op een iPhone XS, iPhone XR en nieuwer kunt u de videostructuur en de beeldsnelheid ook wijzigen door te tikken op de snelle schakelaars rechtsboven in het scherm.

PAL is een tv-videostructuur die in veel landen en regio's in Europa, Afrika, Azië en Zuid-Amerika wordt gebruikt. PAL-structuren zijn beschikbaar in iOS 14.2.

Wanneer u de Camera-app opent en 'Video' selecteert, wordt de gekozen structuur (bijvoorbeeld '4K • 60') bovenaan het scherm vermeld.

Meer informatie

Als u iCloud-foto's ingeschakeld hebt, worden uw HD- en 4K-video's in iCloud bewaard in de originele structuur en volledige resolutie.