HD- of 4K-video opnemen met uw iPhone of iPad

Lees hier hoe u de Camera-app instelt om video's met hoge kwaliteit te maken.

Met uw iPhone of iPad kunt u video-opnamen maken met hoge kwaliteit, van 720p HD op 30 fps tot maar liefst 4K op 60 fps, afhankelijk van het model dat u gebruikt.

In Instellingen kunt u de videostructuur en de beeldsnelheid instellen:

1. Open Instellingen.
  2. Tik op 'Camera' en vervolgens op 'Neem video op'.
  3. Selecteer een op de iPhone of iPad ondersteunde videostructuur en beeldsnelheid.

Wanneer u de Camera-app opent en 'Video' selecteert, wordt bovenaan het scherm de gekozen structuur en beeldsnelheid weergegeven (bijvoorbeeld '4K • 60').

Meer informatie

Als u iCloud-foto's ingeschakeld hebt, worden uw HD- en 4K-video's in iCloud bewaard in de originele structuur en volledige resolutie.