Uw belgeschiedenis op de iPhone bekijken en verwijderen

In iOS 13 en hoger kunt u uw belgeschiedenis bekijken en al uw recente gesprekken of alleen specifieke gesprekken op uw iPhone verwijderen.

De belgeschiedenis verwijderen

1. Open de Telefoon-app en tik op 'Recent' om een lijst van alle recente telefoongesprekken te bekijken.
  2. Tik op 'Wijzig'.
  3. Wis uw gehele gespreksgeschiedenis of een specifiek telefoongesprek. Tik op 'Wis' en daarna op 'Wis alle recente' om uw hele geschiedenis te wissen. Tik op de verwijderknop  en daarna op 'Verwijder' om één telefoontje te wissen.

U kunt ook specifieke telefoongesprekken verwijderen door naar links te vegen op het gesprek en op 'Verwijder' te tikken.

Om de gespreksgeschiedenis op al uw apparaten up-to-date te houden, schakelt u 'iCloud Drive' in.

U hebt iOS 13 of hoger nodig om uw belgeschiedenis te kunnen wissen.