Uw belgeschiedenis op de iPhone bekijken en verwijderen

U kunt op uw iPhone uw belgeschiedenis bekijken en al uw recente telefoongesprekken of alleen specifieke telefoongesprekken verwijderen.

De belgeschiedenis verwijderen

1. Open de Telefoon-app en tik op 'Recent' om een lijst van alle recente telefoongesprekken te bekijken.
  2. Tik op 'Wijzig'.
  3. Wis uw gehele gespreksgeschiedenis of een specifiek telefoongesprek. Tik op 'Wis' en daarna op 'Wis alle recente' om uw hele geschiedenis te wissen. Tik op de verwijderknop  en daarna op 'Verwijder' om één telefoontje te wissen.

U kunt ook specifieke telefoongesprekken verwijderen door naar links te vegen op het gesprek en op 'Verwijder' te tikken.

Om de gespreksgeschiedenis op al uw apparaten up-to-date te houden, schakelt u 'iCloud Drive' in.