De gevoeligheid van 3D Touch of Haptic Touch op een iPhone wijzigen

U kunt de hoeveelheid druk wijzigen die nodig is om 3D Touch of de snelheid van Haptic Touch op uw apparaat te activeren.

De Haptic Touch-instellingen op de iPhone

3D Touch of Haptic Touch inschakelen

1. Open Instellingen en tik op 'Toegankelijkheid'.
  2. Tik op 'Aanraken'.
  3. Tik op '3D Touch en Haptic Touch'. Afhankelijk van uw apparaat wordt mogelijk alleen de 3D Touch- of de Haptic Touch-optie weergegeven. Schakel voor 3D Touch de functie in en gebruik vervolgens de schuifregelaar om een gevoeligheidsniveau te selecteren. Kies voor Haptic Touch een snelheid voor de aanraakduur en tik vervolgens op de afbeelding om uw instelling te testen.

De volgende apparaten ondersteunen Haptic Touch: iPhone SE (2e generatie), iPhone XR en iPhone 11 en hoger.

De volgende apparaten ondersteunen 3D Touch: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS en iPhone XS Max.