Kaarten en Bluetooth gebruiken op de iPhone en iPad

Ontdek hoe u Kaarten op uw iPhone of iPad gebruikt met een Bluetooth-accessoire.

De instellingen voor Navigatiestem beheren

Ten eerste, koppel uw iPhone of iPad aan uw auto of Bluetooth-accessoire.Volg daarna de volgende stappen om uw instellingen voor Navigatiestem bij stap-voor-stap aanwijzingen te beheren:

1. Open Kaarten op uw iPhone of iPad en voer uw bestemming in.
  2. Nadat u op  'routebeschrijving opvragen' tikt, start Kaarten de stap-voor-stap navigatie. Tik op om de Routekaart te openen.
  3. Tik op 'Audio'.
  4. Tik op het gewenste volumeniveau voor Navigatiestem.
  5. Veeg de Routekaart omhoog om te kiezen uit welke uitvoer u de Navigatie wilt afspelen.

U kunt ook instellingen beheren om de audio tijdens de navigatie te pauzeren of u kunt de audio-uitvoer vanaf uw iPhone of iPad beheren. Als audio wordt afgespeeld, kan de audio-uitvoer alleen worden beheerd vanaf het Bedieningspaneel op uw iPhone of iPad.

Meldingen toestaan van de Navigatiestem

Met Hands-free profile (HFP) kunnen navigatiemeldingen worden afgespeeld via de luidsprekers van uw auto als de iPhone niet is geselecteerd als de audiobron. Als u de HFP-optie niet ziet, ondersteunt uw autoradio dit mogelijk niet. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw auto om te controleren of uw radio HFP ondersteunt.

Als u de HFP-instelling niet ziet als uw iPhone is verbonden met uw radio, vraagt u de fabrikant van de radio om hulp. De HFP-functie is afhankelijk van de autoradio.

Pauzeer gesproken audio

Met Gesproken audio kunnen audioboeken of podcasts even worden gepauzeerd wanneer Kaarten gesproken aanwijzingen geeft. Gesproken audio pauzeert geen muziek.

'Pauzeer gesproken audio' is standaard ingeschakeld als uw Navigatiestem is ingesteld op Normaal volume of Hoog volume. Als u 'Geen stem' of 'Laag volume' selecteert, wordt 'Pauzeer gesproken audio' uitgeschakeld.