De naam van een iPhone, iPad of iPod wijzigen

U kunt de naam van een iPhone, iPad en iPod touch wijzigen met uw iOS-apparaat. U kunt ook de naam van een iPod classic, iPod nano en iPod shuffle wijzigen met iTunes.

De naam van een iPhone, iPad of iPod touch wijzigen

Om de naam van een iPhone, iPad of iPod touch te wijzigen, volgt u de volgende stappen:

1. Op uw iOS-apparaat gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.
  2. Tik op de eerste regel waar u de naam van het apparaat ziet.
  3. Geef het apparaat een nieuwe naam en tik op 'Gereed'.

De naam van een iPod classic, iPod nano of iPod shuffle wijzigen

1. Sluit het iOS-apparaat of de iPod aan op de computer.
  2. Open iTunes.
  3. Zoek het apparaat en klik erop.
  4. Klik bovenin de navigatiekolom aan de linkerkant op de naam van het apparaat.
  5. Voer de nieuwe naam van het apparaat in en druk op Return. iTunes synchroniseert automatisch het apparaat.

U kunt deze stappen ook gebruiken om de naam van een iPhone, iPad of iPod touch te wijzigen.