De naam van een iPhone, iPad of iPod wijzigen met uw computer

U kunt de naam van uw iPhone, iPad en iPod touch wijzigen met uw apparaat. Daarnaast kunt u de naam van een iPod classic, iPod nano en iPod shuffle wijzigen met uw computer.

De naam van een iPhone, iPad of iPod touch wijzigen

Om de naam van een iPhone, iPad of iPod touch te wijzigen, volgt u de volgende stappen:

1. Ga op uw apparaat naar 'Instellingen' > 'Algemeen' en tik vervolgens op 'Info'.
  2. Tik op de eerste regel, waar de naam van het apparaat staat.
  3. Geef het apparaat een nieuwe naam en tik op 'Gereed'.

De naam van een iPod classic, iPod nano of iPod shuffle wijzigen

1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Op een Mac met macOS Catalina 10.15 opent u de Finder. Op een Mac met macOS Mojave 10.14 of lager, of een pc, opent u iTunes.
  3. Zoek het apparaat op uw computer.
  4. Klik linksboven op de naam van het apparaat.
  5. Voer de nieuwe naam van het apparaat in en druk op Return.