Boeken lezen en meer met Apple Books

Koop en download boeken en personaliseer uw leeservaring met Apple Books.

Boeken kopen op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac

1. Open de Boeken-app.
  2. Tik of klik op 'Book Store'.
  3. Blader door de beschikbare boeken of zoek een bepaald boek. Als u een boek vindt dat u interessant vindt, tikt of klikt u erop.
  4. Als u een boek wilt kopen, tikt of klikt u op de prijs.
  5. Het boek wordt toegevoegd aan uw bibliotheek in de Boeken-app.

Uw bibliotheek ordenen

In de Boeken-app staan alle boeken, boekenreeksen, pdf's en audioboeken die u in de Book Store hebt gekocht of die u handmatig aan uw bibliotheek hebt toegevoegd.

Lees hoe u boeken en audioboeken van uw apparaat verwijdert.

Uw boeken sorteren

1. Open de Boeken-app.
  2. Tik op een iPhone of iPad op 'Bibliotheek'. Op een Mac tikt u op 'Alles' onder 'Bibliotheek'.
  3. Tik of klik op 'Handmatig'.
    iPhone met de bibliotheek met verschillende sorteeropties, waaronder 'Recent', 'Titel', 'Auteur' en 'Handmatig'.
  4. Kies een sorteeroptie, zoals 'Titel', 'Auteur' of 'Recent'. Ziet u de sorteeroptie 'Handmatig' niet op uw iPhone of iPad? Veeg omlaag over het scherm en de sorteeroptie 'Handmatig' verschijnt.

Uw boeken weergeven in een lijst

Uw boeken weergeven in een lijst in plaats van in een raster:

• Tik op uw iPhone of iPad op de knop 'Lijstweergave' .
  • Klik op uw Mac op 'Toon' > 'Toon als' in de menubalk en klik vervolgens op 'Lijstweergave'.

Als u een boek niet ziet in de bibliotheek

Als u een boek niet ziet in de bibliotheek:

Nieuwe manieren van lezen ontdekken

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.