Webpagina's toevoegen aan de leeslijst

U kunt webpagina's bewaren om ze later te bekijken door ze in de leeslijst te zetten. Nadat u een webpagina aan uw leeslijst hebt toegevoegd, kunt u deze lezen wanneer u wilt, ook als u geen internetverbinding hebt.

Een webpagina toevoegen

1. Open een webpagina in Safari op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op de knop 'Deel'  en tik vervolgens op 'Zet in leeslijst'.

De link en de webpagina worden in Safari bewaard. U kunt de webpagina later lezen, ook als u offline bent. Ga naar 'Instellingen' > 'Safari', scrol omlaag naar 'Leeslijst' en zorg dat 'Bewaar automatisch offline' is ingeschakeld.

Uw leeslijst bekijken

1. Tik op de knop 'Toon bladwijzers'  en tik vervolgens op de knop 'Leeslijst' .
    iPhone met Safari-leeslijst
  2. Tik op de webpagina die u wilt lezen.

Als u klaar bent, opent u de leeslijst opnieuw en veegt u naar links om de webpagina uit de leeslijst te verwijderen. U kunt ook naar rechts vegen om de pagina als ongelezen te markeren.