Over de kaarthouder met MagSafe voor iPhone

Lees hier hoe je je kaarthouder voor de iPhone gebruikt met 'Zoek mijn'.

Afbeelding van de kaarthouder in de volgende kleuren: Goudbruin, Donkere kers, Blauweregen, Sequoia-groen en Middernacht.

De kaarthouder voor de iPhone is gemaakt voor iPhone-modellen met MagSafe. Deze wordt met behulp van magneten direct op de achterkant van de iPhone geklikt, of op een iPhone-hoesje met MagSafe.

Dit werkt met leren of siliconenhoesjes voor iPhone 12 en nieuwer, of het transparante iPhone 13-hoesje. Je kunt de kaarthouder gebruiken met het transparante iPhone 12-hoesje, maar 'Zoek mijn' wordt niet ondersteund.

De kaarthouder heeft een beveiligde NFC-chip die ondersteuning voor 'Zoek mijn' mogelijk maakt. De kaarthouder kan maximaal drie kaarten bevatten en is afgeschermd om ze veilig te houden. Om een kaart met NFC-functionaliteit, zoals een hotelsleutel, te gebruiken, moet je de kaart uit de kaarthouder halen.

Je kaarthouder voor iPhone toevoegen aan Zoek mijn

1. Plaats de kaarthouder op de achterkant van je iPhone. Magneten in de kaarthouder houden de kaarthouder op zijn plaats.

iOS-schermafbeelding met het venster voor configuratie van de kaarthouder.
  2. Volg de instructies op het scherm om de kaarthouder te configureren en toe te voegen aan Zoek mijn.

No alt supplied for Image

Nadat je kaarthouder voor de iPhone met 'Zoek mijn' is toegevoegd aan je apparaten, kun je de locatie ervan bekijken, de verloren-modus inschakelen of ervoor kiezen om een melding te krijgen als je kaarthouder loskomt van je iPhone.

Als je 'Meld indien los' hebt ingeschakeld, ontvang je ongeveer een minuut nadat de kaarthouder is losgekoppeld een melding met de geschatte locatie van de houder.

De kaarthouder voor de iPhone met 'Zoek mijn' wordt niet ondersteund in de app Zoek apparaten in watchOS.

Je kaarthouder voor iPhone verwijderen uit Zoek mijn

1. Open de Zoek mijn-app.

2. Tik op 'Apparaten' en selecteer je kaarthouder.

3. Tik op 'Verwijder dit apparaat'.

Schermafbeelding in Zoek mijn met 'Verwijder dit apparaat'.
  4. Tik op 'Verwijder'.

Als je je kaarthouder met MagSafe voor iPhone niet kunt configureren