Nieuwe Apple Arcade-games en updates

Met Apple Arcade kunt u meer dan 200 games spelen, zonder reclame of in-app aankopen. Wekelijks worden nieuwe games en nieuw materiaal toegevoegd.

Nieuwe Apple Arcade-games vinden

Op het tabblad 'Arcade' van de App Store vindt u:

• nieuwe games in het gedeelte 'Nieuwe games'

• games op volgorde van verschijningsdatum in het gedeelte 'Bekijk alle games'

Nieuwe updates vinden voor Apple Arcade-games

Ga naar het tabblad 'Arcade' in de App Store. Hier vindt u:

• games die pas zijn geüpdatet in het gedeelte 'Recent geüpdatet'

• games op volgorde van hun nieuwste update in het gedeelte 'Bekijk alle games'

Apple Arcade-games vinden die binnenkort verschijnen

Open de App Store en ga naar het tabblad 'Arcade'. Hier vindt u:

• voorvertoningen van nieuwe titels in het gedeelte 'Binnenkort beschikbaar'

• games op volgorde van verschijningsdatum in het gedeelte 'Bekijk alle games'*

* Games die binnenkort verschijnen, worden als eerste weergegeven

Als een game uit Apple Arcade verdwijnt

Soms verdwijnen games uit Apple Arcade. Als u een game hebt gedownload voordat deze uit Arcade verdwijnt, kunt u de game nog zeker twee weken blijven spelen. Als u een Arcade-game probeert te starten die niet meer speelbaar is, krijgt u het bericht 'Niet meer beschikbaar'.

Wanneer een game uit Arcade verdwijnt, kan de ontwikkelaar ervan besluiten om de game beschikbaar te stellen in de App Store. Deze games kunnen afwijken van de Arcade-versie. Als de ontwikkelaar het spel beschikbaar stelt in de App Store en de mogelijkheid biedt om uw bewaarde voortgang op te halen, kunt u verdergaan waar u in de Arcade-versie gebleven was.