HD- tai 4K-videoiden kuvaaminen iPhonella tai iPadilla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää Kamera-apin kuvaamaan laadukkaita videoita.

Voit kuvata iPhonella tai iPadilla videoita laadukkaissa muodoissa laitteesi mallista riippuen 720p:n ja 30 fps:n HD-tarkkuudesta aina 60 fps:n 4K-tarkkuuteen asti.

Voit valita videomuodon ja kehysnopeuden Asetukset-apilla:

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta Kamera ja sitten Tallenna video.
  3. Valitse haluamasi vaihtoehdot iPhonen tai iPadin tukemien videomuotojen ja kehysnopeuksien luettelosta.

Kun avaat Kamera-apin ja valitset Video, valitsemasi muoto (esimerkiksi ”4K • 60”) ilmestyy näytön ylälaitaan.

Lisätietoja

Jos iCloud-kuvat on käytössä, HD- ja 4K-videot tallennetaan niiden alkuperäisissä muodoissaan täydellä tarkkuudella iCloudiin.