HD- tai 4K-videoiden kuvaaminen iPhonella tai iPadilla

iPhone- tai iPad-mallistasi riippuen voit kuvata videoita korkealaatuisissa muodoissa, joihin kuuluvat muun muassa HD, 4K, HD (PAL) ja 4K (PAL).

Voit vaihtaa videomuodon ja kehysnopeuden seuraavasti:

1. Siirry Asetuksiin.
  2. Napauta Kamera ja sitten Tallenna video.
  3. Valitse haluamasi vaihtoehdot iPhonen tai iPadin tukemien videomuotojen ja kehysnopeuksien luettelosta.

iPhone XS:ssä, iPhone XR:ssä ja uudemmissa voit vaihtaa videomuodon ja kehysnopeuden myös napauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevia pikavaihtopainikkeita.

PAL on monissa Euroopan, Afrikan, Aasian ja Etelä-Amerikan maissa ja alueilla käytetty television videomuoto. PAL-muodot ovat käytettävissä iOS 14.2:ssa.

Kun avaat Kameran ja valitset Video, valitsemasi muoto (esimerkiksi ”4K • 60”) ilmestyy näytön ylälaitaan.

Lisätietoja

Jos iCloud-kuvat on käytössä, HD- ja 4K-videot tallennetaan niiden alkuperäisissä muodoissaan täydellä tarkkuudella iCloudiin.