Digital Touchin käyttö iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

iOS 10:n ja sitä uudempien versioiden Digital Touchin avulla voit lähettää piirroksia, napautuksia tai sykkeen Viestit-apista.

Lähetä piirros, napautus tai syke

1. Napauta Viestit-apissa kirjoita viesti ja anna yhteystieto tai siirry olemassa olevaan keskusteluun.
  2. Napauta ja sitten .
  3. Valitse lähetettävän Digital Touchin tyyppi.
  4. Jos haluat aloittaa alusta, napauta . Kun olet valmis lähettämään, napauta lähetä piirros.

Piirros

Vaihda värejä napauttamalla . Piirrä sitten yhtä sormea liikuttamalla.

Napautus

Vaihda värejä napauttamalla . Napauta näyttöä yhdellä sormella kerran tai toistuvasti.

Syke

Pidä näyttöä painettuna kahdella sormella, kunnes näet sykkeen.

Tulipallo

Pidä näyttöä painettuna yhdellä sormella.

Suukko

Napauta näyttöä kahdella sormella.

Särkynyt sydän

Pidä näyttöä painettuna kahdella sormella ja vedä alaspäin.

Jos Digital Touchin vastaanottajalla ei ole iOS 10:tä tai sitä uudempaa versiota käytössä, kuva näkyy liikkumattomana eikä animoituna. Lisäksi kun lähetät sykkeen, siihen saatetaan liittää Apple Watchin tai muun sykeanturin tallentama syke.

Piirroksen lisääminen kuvaan tai videoon

Voit Digital Touchin avulla luoda kuvan tai videon ja sitten lisätä piirroksen siihen. Toimi seuraavasti:

1. Napauta Viestit-ohjelmassa lähetä viesti ja anna yhteystieto tai siirry olemassa olevaan keskusteluun.
  2. Napauta ja sitten . Piirroslevy muuttuu videon esikatseluksi.
  3. Luo 10 sekunnin video napauttamalla . Tai ota valokuva napauttamalla .
  4. Jos haluat aloittaa alusta, napauta . Kun olet valmis lähettämään, napauta lähetä viesti.

Viestit-ohjelma poistaa videoviestit 2 minuutin kuluttua. Tallenna video napauttamalla Säilytä.

Lisätietoja

Voit käyttää Digital Touchia myös Apple Watchissa.