Digital Touchin käyttäminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Voit käyttää Digital Touchia piirrosten, napautusten tai jopa sydämen sykkeen lähettämiseen suoraan Viestit-apista.

Lähetä piirros, napautus tai syke

1. Aloita uusi viesti napauttamalla Viestit-apissa . Voit myös siirtyä olemassa olevaan keskusteluun.
  2. Napauta .
  3. Valitse lähetettävän Digital Touchin tyyppi.
  4. Jos haluat aloittaa alusta, napauta . Kun olet valmis lähettämään, napauta lähetä piirros. Sydämen syke, tulipallo, suukko ja särkynyt sydän lähetetään automaattisesti.

Piirros

Vaihda värejä napauttamalla . Piirrä sitten yhtä sormea liikuttamalla.

Napauta

Vaihda värejä napauttamalla . Napauta näyttöä yhdellä sormella kerran tai toistuvasti.

Syke

Pidä näyttöä painettuna kahdella sormella, kunnes näet sykkeen.

Tulipallo

Pidä näyttöä painettuna yhdellä sormella.

Suukko

Napauta näyttöä kahdella sormella.

Särkynyt sydän

Pidä näyttöä painettuna kahdella sormella ja vedä alaspäin.

Jos Digital Touchin vastaanottajalla ei ole iOS 10:tä tai sitä uudempaa versiota käytössä, kuva näkyy liikkumattomana eikä animoituna. Lisäksi kun lähetät sykkeen, siihen saatetaan liittää Apple Watchin tai muun sykeanturin tallentama syke.

Piirroksen lisääminen kuvaan tai videoon

Luo kuva tai video ja lisää siihen piirros seuraavasti:

1. Aloita uusi viesti napauttamalla Viestit-apissa . Voit myös siirtyä olemassa olevaan keskusteluun.
  2. Napauta  ja sitten . Piirroslevy muuttuu videon esikatseluksi.
  3. Luo 10 sekunnin video napauttamalla . Tai ota valokuva napauttamalla .
  4. Jos haluat aloittaa alusta, napauta . Kun olet valmis, napauta Lähetä lähetä viesti.

Viestit-ohjelma poistaa videoviestit 2 minuutin kuluttua. Tallenna video napauttamalla Säilytä.