3D- ja värinäkosketuksen herkkyyden muuttaminen iPhonessa

Voit muokata sitä, kuinka paljon painetta 3D- ja värinäkosketuksen käyttöönotto laitteessasi edellyttää.

3D- tai värinäkosketuksen käyttöönotto ja herkkyyden säätäminen

1. Valitse Asetukset ja napauta Käyttöapu.
  2. Napauta Kosketus ja sitten 3D- ja värinäkosketus. Saatat nähdä vain 3D Touchin tai värinäkosketuksen, mutta tämä riippuu laitteestasi.*
  3. Ota toiminto käyttöön ja valitse sitten herkkyystaso liukusäätimellä.

* Seuraavat laitteet tukevat värinäkosketusta: iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2. sukupolvi), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ja iPhone XR. Seuraavat laitteet tukevat 3D Touchia: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS ja iPhone XS Max.