3D- ja värinäkosketuksen herkkyyden muuttaminen iPhonessa

Voit muokata sitä, kuinka paljon painetta 3D- ja värinäkosketuksen käyttöönotto laitteessasi edellyttää.

3D- tai värinäkosketuksen käyttöönotto

Jos haluat ottaa 3D- tai värinäkosketuksen käyttöön ja muokata sen herkkyyttä, toimi seuraavasti:

1. Valitse Asetukset ja sitten Käyttöapu.
  2. Napauta Kosketus ja sitten 3D- ja värinäkosketus. Saatat nähdä vain 3D Touchin tai värinäkosketuksen, mutta tämä riippuu laitteestasi.*
  3. Ota toiminto käyttöön ja valitse sitten herkkyystaso liukusäätimellä.

* Seuraavat laitteet tukevat värinäkosketusta: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ja iPhone XR. Seuraavat laitteet tukevat 3D Touchia: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS ja iPhone XS Max.