Visual Voicemail -viestien tallentaminen iPhoneen

Voit tallentaa Visual Voicemail -viestejä muistiinpanoina tai äänimuistioina tai jakaa ne Viestien, Mailin tai AirDropin avulla.

Tarvitset iOS 9:n tai uudemman sekä operaattorin, joka tukee Visual Voicemailia, jotta voit tallentaa Visual Voicemail -viestejä. Jos et ole varma, tukeeko operaattorisi Visual Voicemailia, pyydä heiltä lisätietoja.

Puhepostin tallentaminen muistiinpanona tai äänimuistiona

1. Siirry kohtaan Puhelin > Puheposti.
  2. Napauta puhepostiviestiä, jonka haluat tallentaa, ja napauta  .
  3. Valitse Muistiinpanot tai Sanelut. Tallenna sitten puhepostiviestisi.

Puhepostin jakaminen Viestien, Mailin tai AirDropin avulla

1. Siirry kohtaan Puhelin > Puheposti.
  2. Napauta puhepostiviestiä, jonka haluat jakaa, ja napauta
  3. Valitse Viestit, Mail tai AirDrop.
  4. Kirjoita viestisi ja lähetä se liitetyn puhepostiviestin kanssa. Voit jakaa puhepostiviestin myös napauttamalla AirDrop-yhteystietoa.