Beats 1:n ja Radion kuunteleminen Musiikki-apissa

Beats 1:n avulla voit kuunnella suoraa maailmanlaajuista lähetystä, jota isännöivät musiikin isoimmat nimet. Voit myös kuunnella paikallisia radioasemia. Jos olet Apple Music -tilaaja, voit myös luoda oman asemasi rakastamastasi musiikista – kaikki tämä Musiikki-apin Radio-ominaisuuden avulla.

Avaa Radio ja aloita kuunteleminen

• iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, Android-laite tai Chromebook: Avaa Musiikki-appi ja siirry Radioon.
  • Windows-tietokone: Avaa iTunesin Windows-versio, valitse ponnahdusvalikosta Musiikki ja klikkaa sitten navigointipalkissa Radio.
  • Apple Watch Series 3 tai uudemmat: Avaa Radio-appi.
  • HomePod: Pyydä Siriä toistamaan Beats 1:tä tai jotakin radioasemaa.

Beats 1:n kuunteleminen

Beats 1 on ympärivuorokautinen live-radioasema, jota isännöivät Applen DJ:t Los Angelesissa, New Yorkissa ja Lontoossa – etkä tarvitse Apple Music -tilausta sen kuuntelemiseen. Voit kuunnella kuuluisien artistien ja DJ:iden juontamia suoria ohjelmia ja yksinoikeudella tehtyjä haastatteluja sekä tutustua uuteen musiikkiin kaikkialta maailmasta.

Siirry Musiikki-apin Radioon ja kuuntele Beats 1:tä suorana, katso tulevien ohjelmien tietoja ja selaa aiempia lähetyksiä. Voit myös pyytää Siriä toistamaan Beats 1:tä suorana tai jonkin viimeaikaisista jaksoista.

Kuuntele Beats 1:tä suorana

Radioasemien kuunteleminen

Musiikki-apissa voit kuunnella suosikkiradioasemiasi, mukaan lukien paikalliset asemat.

1. Siirry kohtaan Haku.
  2. Etsi radioasemaa nimellä, kutsumerkillä, taajuudella tai lempinimellä.
  3. Aloita suoran lähetyksen kuuntelu napauttamalla tai klikkaamalla radioasemaa.

Voit myös pyytää Siriä toistamaan haluamaasi radioasemaa.

Muokattujen asemien luominen ja kappaleiden tallentaminen

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit luoda oman asemasi rakastamastasi musiikista. Voit myös tallentaa Beats 1:stä ja muokatuilta asemilta kuulemiasi kappaleita.

• Muokatun aseman luominen: Kuuntele jotakin artistia, kappaletta tai genreä, siirry kohtaan Toistossa nyt, napauta  tai klikkaa ja valitse sitten Luo asema. Voit myös pyytää Siriä luomaan aseman tietystä kohteesta ja sanoa sitten kappaleen, artistin tai genren nimen.
  • Kappaleen tallentaminen: Kun kuuntelet Beats 1:tä tai jotakin muokattua asemaa, siirry kohtaan Toistossa nyt, napauta  tai klikkaa  ja valitse sitten Lisää kirjastoon. Voit myös sanoa ”Hei Siri, lisää tämä kappale kirjastooni.”

Et voi tallentaa kappaleita suorista radiolähetyksistä.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.