Radion kuuntelu Apple Musicissa

Wi-Fi- tai mobiiliyhteyden avulla kuka tahansa voi kuunnella Beats 1 -asemaa tai muuta live-radioasemaa. Apple Music -tilaajat voivat myös kuunnella minkä tahansa tyylilajin on-demand-asemia tai luoda omansa.

iPhone X, jossa Apple Musicissa on avattu Radio-välilehti.

Radion kuuntelemisen aloittaminen

• iPhone, iPad tai iPod touch: Avaa Musiikki-appi ja napauta näytön alalaidassa olevaa Radio-välilehteä.
  • Mac tai Windows-tietokone: Avaa iTunes. Valitse vasemmasta yläkulmasta  Musiikki. Valitse sitten iTunesin ylälaidan navigointipalkista Radio.
  • Apple Watch Series 3 tai uudemmat: Avaa Radio-appi .
  • Apple TV: Avaa Musiikki-appi ja valitse sitten Radio näytön yläosasta.
  • HomePod: Pyydä Siriä toistamaan Beats 1 tai jokin artisti, genre, tunnelma tai toiminta.
  • Android-laite: Avaa Apple Music -appi, napauta vasemmassa yläkulmassa Valikkokuvake ja napauta sitten  Radio.

Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan Apple ID:llä.

Muokatun aseman luominen Apple Musicissa

Etsi kappale tai artisti, josta haluat luoda aseman, ja noudata sitten seuraavia ohjeita:

• iPhone, iPad tai iPod touch: Napauta Lisävalinnat-kuvake tai käytä 3D Touchia ja napauta sitten Luo asema .
  • Mac tai Windows-tietokone: Klikkaa iTunesissa Lisävalinnat-kuvake kappaleen nimen vierestä ja klikkaa Luo asema.
  • Android-laite: Napauta Lisävalinnat-kuvake ja sitten  Luo asema.

Kaikissa Apple-laitteissa voit myös pyytää Siriä luomaan aseman tietystä kohteesta ja sanoa sitten kappaleen, albumin tai artistin nimen.

Uusi asema lisätään viimeksi toistettujen asemien luetteloon. Viimeksi toistetut asemat ovat toistojärjestyksessä, eikä niitä voi poistaa.

Radiossa kuullun kappaleen tallentaminen

Kun kuulet radiossa musiikkia, josta pidät, voit lisätä sen omaan kirjastoosi tai soittolistalle. (Voit lisätä kappaleen olemassa olevalle soittolistalle tai luoda uuden.)

Sinun pitää olla Apple Music -tilaaja, jotta voit lisätä kappaleen kirjastoosi.

iPhone X, jonka avatussa Apple Music -apissa näkyy Palo Santon Lucky Escape -kappaleen Lisävalinnat-valikko.

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Avaa Toistossa nyt -näyttö ja napauta oikeassa alakulmassa Lisävalinnat-kuvake.
  2. Napauta Lisää kirjastoon  tai Lisää soittolistalle .

Mac tai Windows-tietokone:

1. Pidä osoitinta kappaleen nimen päällä iTunesin ylälaidassa ja klikkaa Lisävalinnat-kuvake.
  2. Valitse Lisää kirjastoon tai Lisää soittolistalle.

Pidä Apple TV:ssä kaukosäätimen Touch-pintaa painettuna ja valitse sitten Lisää kirjastoon tai Lisää soittolistalle.

Android-laite:

1. Avaa Toistossa nyt -näyttö ja napauta oikeassa alakulmassa Lisävalinnat-kuvake.
  2. Napauta  Lisää kirjastoon tai  Lisää soittolistalle.

Beats 1:n ja aiempien jaksojen kuunteleminen

Jos haluat kuunnella Beats 1:tä, valitse Radio ja napauta tai klikkaa sitten Beats 1.

Napauta tai klikkaa yläkarusellin ensimmäistä kuvaa, jos haluat kuunnella käynnissä olevaa lähetystä, tai selaa karusellia, jos haluat etsiä esittelyssä olevien Beats 1 -ohjelmien arkistot. Vieritä On Demand -osaan, jos haluat etsiä lisää arkistoituja ohjelmia, tai käytä Siriä uusien jaksojen toistamiseen.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.