Radion kuunteleminen Apple Music -apilla

Suoratoista radioasemia eri puolilta maailmaa. Apple Musicin live-radioasemat lähettävät musiikin tunnetuimpien nimien isännöimiä ohjelmia. Voit myös luoda omia asemia musiikista, josta pidät – Apple Music -apin Radiolla.

Radion etsiminen

• iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, Android-laite tai Chromebook: Avaa Apple Music -appi ja siirry Radio-välilehteen.
  • Apple Watch Series 3 tai uudemmat: Avaa Radio-appi.
  • HomePod: Pyydä Siriä toistamaan radioasema.
  • Windows-tietokone: Avaa iTunes, valitse ponnahdusvalikosta Musiikki ja klikkaa sitten navigointipalkissa Radio.
  • Verkko: Siirry music.apple.comiin ja klikkaa sitten sivupalkissa Radio.

Radio on saatavilla vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla, ja toiminnot vaihtelevat maittain ja alueittain. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Suorien radiolähetysten kuunteleminen Apple Musicissa

Jos tilaat Apple Musicin, voit kuunnella kolmea live-radioasemaa: Apple Music 1:tä, Apple Music Hitsiä ja Apple Music Countrya.* Jokainen asema tarjoaa musiikin arvostetuimpien nimien isännöimiä ohjelmia. Voit kuunnella näitä ohjelmia livenä ja tarvepohjaisesti.

Voit aloittaa kuuntelun seuraavasti:

1. Avaa Apple Music -appi tai siirry music.apple.comiin. Jos käytössäsi on Windows-tietokone, avaa iTunes.
  2. Siirry Radioon. Eikö Radiota löydy?
  3. Vieritä Apple Music 1:n, Apple Music Hitsin tai Apple Music Countryn kohdalle, niin voit kuunnella lähetystä livenä, nähdä tulevat ohjelmat ja kuunnella aikaisemmin lähetettyjä ohjelmia tarvepohjaisesti.

Voit myös pyytää Siriä toistamaan Apple Music 1:tä, Apple Music Hitsiä tai Apple Music Countrya.

Kuuntele Apple Music 1 -radiota nyt

*Voit kuunnella Apple Music Hitsiä ja Apple Music Countrya rajoitetun ajan ilman Apple Music -tilausta. Jos sinulla ei ole Apple Music -tilausta, voit kuunnella Apple Music 1:tä livenä, mutta aikaisemmin lähetetyt ohjelmat eivät ole käytettävissä tarvepohjaisesti.

Radiolähetysten kuunteleminen

Apple Music -apilla voit kuunnella suosikkiradioasemiasi, myös paikallisia asemia.

1. Siirry kohtaan Haku.
  2. Etsi radioasemaa nimellä, kutsumerkillä, taajuudella tai lempinimellä.
  3. Aloita suoran lähetyksen kuuntelu napauttamalla tai klikkaamalla radioasemaa.

Voit myös pyytää Siriä toistamaan haluamaasi radioasemaa.

Muokattujen asemien luominen

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit luoda oman asemasi rakastamastasi musiikista. Voit myös tallentaa Apple Musicin muokatulla asemalla tai live-radioasemalla kuulemasi kappaleet. Lisäksi voit tarkastella äskettäin toistettuja asemia.

• Muokatun aseman luominen: Kuuntele jotakin artistia, kappaletta tai genreä, siirry Toistossa nyt -kohtaan, napauta Lisää  tai klikkaa Lisää  ja valitse sitten Luo asema. Voit myös pyytää Siriä luomaan aseman tietystä kohteesta ja sanoa sitten kappaleen, artistin tai genren nimen.
  • Tallenna kappale: Kun kuuntelet Apple Musicin muokattua asemaa tai live-radioasemaa, siirry Toistossa nyt -kohtaan, napauta Lisää  tai klikkaa Lisää  ja valitse sitten Lisää kirjastoon. Voit myös sanoa ”Hei Siri, lisää tämä kappale kirjastooni.”
  • Tarkastele äskettäin toistettuja asemia: Katso Radiossa Äskettäin toistetut -osio.

Et voi tallentaa kappaleita suorista radiolähetyksistä.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.