Radion kuuntelu Apple Musicissa

Wi-Fi- tai mobiiliyhteyden avulla kuka tahansa voi kuunnella Beats 1 -asemaa tai muuta live-radioasemaa. Apple Music -tilaajat voivat myös kuunnella minkä tahansa tyylilajin on-demand-asemia tai luoda omansa.

Radion kuuntelemisen aloittaminen

• iPhone, iPad tai iPod touch: Avaa Musiikki-appi ja napauta Radio-välilehteä  näytön alalaidasta.
  • Mac tai Windows-tietokone: Avaa iTunes. Valitse vasemmasta yläkulmasta  Musiikki. Valitse sitten iTunesin ylälaidan navigointipalkista Radio.
  • Apple Watch Series 3: Avaa Radio-appi .
  • Apple TV: Avaa Musiikki-appi ja valitse sitten Radio näytön yläosasta.
  • Android-puhelin: Avaa Apple Music -appi, napauta Android-valikkokuvaketta vasemmasta yläkulmasta ja napauta sitten Radio.

Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan Apple ID:llä.

Muokatun aseman luominen Apple Musicissa

Etsi kappale tai albumi, josta haluat luoda aseman, ja noudata sitten seuraavia ohjeita:

• iPhone, iPad tai iPod touch: Napauta vaaleanpunaista ympyrää, jossa on kolme vaakasuuntaista pistettä tai käytä 3D Touchia ja napauta sitten Luo asema.
  • Mac tai Windows-tietokone: Klikkaa iTunesissa sinistä ympyrää, jossa on kolme vaakasuuntaista pistettä kappaleen nimen vierestä ja klikkaa Luo asema.
  • Android-puhelin: Napauta vaaleanpunaista ympyrää, jossa on kolme pystysuuntaista valkoista pistettä ja napauta Luo asema.

iOS-laitteessa tai Macissa voit myös pyytää Siriä luomaan aseman tietystä kohteesta ja sanoa sitten kappaleen, albumin tai artistin nimen.

Uusi asema lisätään viimeksi toistettujen asemien luetteloon. Viimeksi toistetut asemat ovat toistojärjestyksessä, eikä niitä voi poistaa.

Muokattujen asemien räätälöiminen

• iPhone, iPad, iPod touch tai Android-puhelin: Avaa Toistossa nyt -näyttö ja napauta . Mukauta sitten muokattua asemaa napauttamalla Toista lisää samanlaisia tai Toista vähemmän tällaisia.
  • Mac tai Windows-tietokone: Klikkaa iTunesissa  ja klikkaa Toista lisää samanlaisia tai Älä toista kappaletta ikinä.
  • Apple TV: Pidä kaukosäätimen Touch-pintaa painettuna ja valitse Toista lisää samanlaisia tai Toista vähemmän tällaisia.

Voit myös kytkeä lapsille sopimattoman sisällön päälle tai pois päältä iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa, Apple TV:ssä tai Android-puhelimessa.

Radiossa kuullun kappaleen tallentaminen

Kun kuulet radiossa musiikkia, josta pidät, voit lisätä sen omaan kirjastoosi tai soittolistalle. Sinun pitää olla Apple Music -tilaaja, jotta voit lisätä kappaleen kirjastoosi.

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Avaa Toistossa nyt -näyttö ja napauta iOS-lisävalinnat-kuvaketta kappaleen oikealta puolelta.
  2. Lisää kappale omaan kirjastoosi napauttamalla Lisää kirjastoon  tai napauta Lisää soittolistalle   .

Mac tai Windows-tietokone:

1. Pidä osoitinta kappaleen nimen päällä iTunesin ylälaidassa ja klikkaa  .
  2. Valitse Lisää kirjastoon tai Lisää soittolistalle. Voit lisätä kappaleen olemassa olevalle soittolistalle tai luoda uuden.

Napauta Apple Watch Series 3:n Toistossa nyt -näytöllä .

Pidä Apple TV:ssä kaukosäätimen Touch-pintaa painettuna ja valitse sitten Lisää kirjastoon tai Lisää soittolistalle.

Android-puhelin:

1. Napauta kappaleen, albumin tai soittolistan oikealta puolelta Androidin Lisää valintoja -kuvake.
  2. Lisää kappale Oma musiikki -kohtaan napauttamalla Android-lisäyskuvake tai napauta Lisää soittolistalle.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.