Kuva-, video- tai ääniviestien lähettäminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Tee viesteistäsi entistäkin henkilökohtaisempia interaktiivisten kuvien, videoiden ja ääniviestien avulla.

Operaattorin mukaan viestihintoja saatetaan soveltaa teksti- tai multimediaviestejä lähetettäessä. Jos käytät iMessagea ja Wi-Fi-yhteyttä ei ole käytettävissä, mobiilidatan hinnat saattavat olla voimassa.

Kuvaviestien lähettäminen ja muokkaaminen henkilökohtaisemmiksi

1. Napauta viestikeskustelussa kamerakuvake.
  2. Ota valokuva napauttamalla
  3. Täällä voit muokata kuvia henkilökohtaisemmiksi napauttamalla Tehosteet  , Muokkaa   tai Merkitse
  4. Lähetä kuva napauttamalla lähetä kuva tai lisää henkilökohtainen viesti ennen kuvan lähettämistä napauttamalla Valmis. Jos et halua lähettää kuvaa, napauta kuvan oikeasta yläkulmasta peruuta kuva.

Videoviestien lähettäminen

1. Napauta viestikeskustelussa kamera.
  2. Kun Kamera-appi avautuu, valitse Video.*
  3. Aloita tallennus napauttamalla  tai lisää videoosi tehoste napauttamalla  ennen tallennusta tai sen jälkeen.
  4. Kun tallennus on valmis, napauta . Täällä voit muokata videota napauttamalla Muokkaa tai napauttaa Valmis.
  5. Lähetä viesti napauttamalla lähetä viesti. Jos et halua lähettää videota, napauta oikeasta yläkulmasta viestiä peruuta viesti.

*Video ei ole käytettävissä puhelun aikana.

Olemassa olevan kuvan tai videon lähettäminen

1. Napauta viestikeskustelussa kuvat
  2. Valitse kuva Kuvat-apissa tai napauta Kaikki kuvat. Kun olet valinnut kuvan, voit muokata sitä tai tehdä siihen merkintöjä ennen sen lähettämistä. Napauta kuvan miniatyyriä viestiketjussa ja valitse Merkitse tai Muokkaa.
  3. Lähetä napauttamalla lähetä viesti.

Ääniviestien lähettäminen

1. Tallenna ääniviesti pitämällä viestikeskustelussa tallenna ääniviesti painettuna.
  2. Voit esikatsella viestiäsi napauttamalla toista ääniviesti. Voit peruuttaa viestin napauttamalla  . Lähetä napauttamalla lähetä ääniviesti.

Toista ääniviesti napauttamalla viestiä. Tallenna ääniviesti napauttamalla viestin alapuolelta Säilytä.

Viestit-ohjelma poistaa ääniviestit 2 minuutin kuluttua. Jos haluat säilyttää ääniviestit kauemmin, avaa Asetukset > Viestit. Vieritä alas, napauta Ääniviestit-kohdan alta Vanhenee ja valitse sitten 2 minuutin kuluttua tai Ei koskaan.