PDF-dokumenttien käyttäminen iBooksin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

iOS-laitteen iBooks-apissa voit tarkastella, tallentaa, jakaa ja tulostaa PDF-tiedostoja.

PDF-sähköpostiliitteen tarkasteleminen

1. Avaa sähköpostiviesti, jossa on PDF-liite, ja napauta liitettä.
  2. Napauta vasemmassa alakulmassa olevaa jakokuvaketta .
  3. Selaa jakovaihtoehtoja, kunnes näet Kopioi iBooksiin, ja napauta sitä.
  4. iBooks avaa PDF-tiedoston. Kun PDF-tiedosto avataan iBooksissa, iBooks tallentaa automaattisesti kopion PDF-tiedostosta iBooksin PDF-hyllyyn.

PDF-tiedostojen lähettäminen sähköpostilla ja niiden tulostaminen

1. Avaa iBooks.
  2. Napauta näytön ylälaidassa olevaa valikkoa ja valitse PDF-tiedostot. Näkymästä riippuen valikon nimi saattaa olla Kaikki kirjat, Kirjat, PDF:t tai luomasi muokatun kokoelman nimi.
  3. Napauta PDF-tiedostoa, jonka haluat tulostaa tai lähettää sähköpostitse.
  4. Napauta ylhäällä valikkorivillä olevaa jakokuvaketta . Sinun on ehkä napautettava näyttöä kerran, että valikkorivi tulee näkyviin.
  5. Napauta Tulosta tai Sähköposti sen mukaan, mitä haluat tehdä.
  6. Jos napautat Tulosta: Valitse AirPrint-tulostin, sivualue ja kopiomäärä. Napauta sitten Tulosta.
    Jos napautat Sähköposti: Kirjoita PDF-tiedoston vastaanottajan sähköpostiosoite ja lisää aiherivi ja viesti. Napauta sitten Lähetä.