iPhonen, iPadin tai iPodin nimen vaihtaminen tietokoneella

Voit vaihtaa iPhonen, iPadin tai iPod touchin nimen laitteellasi. Voit vaihtaa iPod classicin, iPod nanon ja iPod shufflen nimen myös tietokoneella.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin nimen vaihtaminen

Voit vaihtaa iPhonen, iPadin tai iPod touchin nimen seuraavasti:

1. Valitse laitteessa Asetukset > Yleiset > Tietoja.
  2. Napauta ensimmäistä riviä, jolla näkyy laitteen nimi.
  3. Nimeä laite uudelleen ja napauta sitten Valmis.

iPod classicin, iPod nanon ja iPod shufflen nimen vaihtaminen

1. Liitä laite tietokoneeseen.
  2. Avaa Finder-ikkuna Macissa, jossa on macOS Catalina 10.15. Avaa iTunes Macissa, jossa on macOS Mojave 10.14 tai aiempi, tai Windows-tietokoneessa.
  3. Etsi laitteesi tietokoneella.
  4. Klikkaa laitteen nimeä läheltä vasenta yläkulmaa.
  5. Anna laitteelle uusi nimi ja paina rivinvaihtonäppäintä.