iPhonen, iPadin tai iPodin nimen vaihtaminen

Voit vaihtaa iPhonen, iPadin tai iPod touchin nimen iOS-laitteessa. Vastaavasti voit vaihtaa iPod classicin, iPod nanon ja iPod shufflen nimen iTunesissa.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin nimen vaihtaminen

Voit vaihtaa iPhonen, iPadin tai iPod touchin nimen seuraavasti:

1. Valitse iOS-laitteessa Asetukset > Yleiset > Tietoja.
  2. Napauta ensimmäistä riviä, jolla näkyy laitteen nimi.
  3. Nimeä laite uudelleen ja napauta sitten Valmis.

iPod classicin, iPod nanon ja iPod shufflen nimen vaihtaminen

1. Liitä iOS-laite tai iPod tietokoneeseen.
  2. Avaa iTunes.
  3. Etsi laitteesi ja klikkaa sitä.
  4. Klikkaa vasemman sivupalkin yläosassa laitteen nimeä.
  5. Anna laitteelle uusi nimi ja paina rivinvaihtonäppäintä. iTunes synkronoi laitteen automaattisesti.

Toimimalla näiden ohjeiden mukaan voit vaihtaa myös iPhonen, iPadin tai iPod touchin nimen.