Lue kirjoja ja paljon muuta Apple Books -apin avulla

Lue ja lataa kirjoja sekä mukauta lukuelämystäsi Apple Booksilla.

Kirjojen ostaminen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macilla

1. Avaa Kirjat-appi.
  2. Napauta tai klikkaa Book Store.
  3. Selaa kirjoja tai etsi tietty kirja. Kun löydät sinua kiinnostavan kirjan, napauta tai klikkaa sitä.
  4. Osta kirja napauttamalla tai klikkaamalla sen hintaa.
  5. Kirja tulee näkyviin kirjastoosi Kirjat-appiin.

Kirjaston järjestäminen

Kirjat-apilla voit löytää kaikki kirjat, kirjasarjat, PDF:t ja äänikirjat, jotka olet ostanut Book Storesta, Audiobook Storesta tai ladannut manuaalisesti laitteellesi.

Lue, miten voit poistaa kirjoja ja äänikirjoja laitteiltasi

Kirjojen lajitteleminen

1. Avaa Kirjat-appi.
  2. Napauta iPhonessa Kirjasto. Napauta tai klikkaa iPadilla tai Macilla Kirjasto-kohdassa Kaikki.
  3. Napauta tai klikkaa Käsin.
    iPhonen Kirjaston Käsin-valinta
  4. Valitse lajitteluvaihtoehto, kuten Luettu viimeksi, Nimi tai Tekijä. Etkö näe iPhonessa tai iPadissa Käsin-vaihtoehtoa? Pyyhkäise näytöllä alaspäin, niin Käsin-vaihtoehto tulee näkyviin.

Kirjojen katsominen luettelona

Jos haluat nähdä kirjasi luettelona ruudukon sijaan:

• Napauta iPhonella tai iPadilla Luettelonäkymä-painiketta .
  • Klikkaa Macilla valikkopalkista Näytä > Näkymä ja klikkaa sitten Luettelonäkymä.

Jos et näe kirjaa kirjastossasi

Jos et näe kirjaa kirjastossasi:

Tutustu uusiin lukutapoihin

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.