Verkkosivujen lisääminen lukulistalle

Lukulistojen avulla voit tallentaa verkkosivut myöhempää käyttöä varten. Kun olet luonut lukulistan, voit lukea sitä milloin tahansa, myös ilman internet-yhteyttä.

Verkkosivun lisääminen

1. Avaa verkkosivu Safarilla iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.
  2. Napauta ja sitten Lisää lukulistalle.
  3. Safari tallentaa linkin ja verkkosivun.

Voit lukea verkkosivua myöhemmin, myös silloin, kun olet offline-tilassa. Voit tallentaa artikkeleita offline-tilassa valitsemalla Asetukset > Safari > Lukulista ja napauttamalla Tallenna offline-lukua varten. Jos olet hiljattain päivittänyt iOS 11:een, saatat nähdä Tallenna automaattisesti -kehotuksen.

Lukulistan tarkasteleminen

1. Napauta ja sitten .
  2. Napauta verkkosivua, jonka haluat lukea.

Kun olet valmis, merkitse verkkosivu luetuksi pyyhkäisemällä oikealle tai poista se lukulistalta pyyhkäisemällä vasemmalle.