Verkkosivujen lisääminen lukulistalle

Lukulistan avulla voit tallentaa verkkosivuja myöhempää käyttöä varten. Kun lisäät verkkosivun lukulistalle, voit lukea sitä milloin tahansa, myös ilman internet-yhteyttä.

Verkkosivun lisääminen

1. Avaa verkkosivu iPhonen tai iPadin Safarissa.
  2. Napauta jakopainiketta  ja napauta sitten Lisää lukulistalle.

Safari tallentaa linkin ja verkkosivun. Voit lukea verkkosivua myöhemmin, myös silloin, kun olet offline-tilassa. Valitse Asetukset > Safari, vieritä alas Lukulista-kohtaan ja varmista, että Tallenna offline-lukua varten ‑asetus on päällä.

Lukulistan tarkasteleminen

1. Napauta Näytä kirjanmerkit ‑painiketta  ja napauta sitten lukulistapainiketta .
    iPhone, jossa näkyy Safarin lukulista
  2. Napauta verkkosivua, jonka haluat lukea.

Kun olet valmis, voit avata lukulistan uudelleen ja poistaa siitä sivuja pyyhkäisemällä vasemmalle. Voit myös merkitä sivun lukemattomaksi pyyhkäisemällä oikealle.