Verkkosivujen lisääminen lukulistalle

Lukulistojen avulla voit tallentaa verkkosivut myöhempää käyttöä varten. Kun olet luonut lukulistan, voit lukea sitä milloin tahansa, myös ilman internet-yhteyttä.

lukulista

Verkkosivun lisääminen

1. Avaa verkkosivu Safarilla iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.
  2. Napauta jakokuvake ja sitten Lisää lukulistalle.
  3. Safari tallentaa linkin ja verkkosivun.

Voit lukea verkkosivua myöhemmin, myös silloin, kun olet offline-tilassa. Valitse Asetukset > Safari, vieritä alas Lukulista-kohtaan ja varmista, että Tallenna offline-lukua varten -asetus on päällä.

Lukulistan tarkasteleminen

1. Napauta kirjanmerkit ja sitten lukulistat.
  2. Napauta verkkosivua, jonka haluat lukea.

Kun olet valmis, poista sivu lukulistasta pyyhkäisemällä vasemmalle. Voit myös merkitä sivun lukemattomaksi pyyhkäisemällä oikealle.