Verkkosivujen lisääminen lukulistalle

Lukulistan avulla voit tallentaa verkkosivuja myöhempää käyttöä varten. Kun lisäät verkkosivun lukulistalle, voit lukea sitä milloin tahansa, myös ilman internet-yhteyttä.

Verkkosivun lisääminen

1. Avaa verkkosivu iPhonen tai iPadin Safarissa.

2. Napauta Jaa-painikettaJaa-painike ja napauta sitten Lisää lukulistalle.

Safari tallentaa linkin ja verkkosivun. Voit lukea verkkosivua myöhemmin, myös silloin, kun olet offline-tilassa. Valitse Asetukset > Safari, vieritä alas Lukulista-kohtaan ja varmista, että Tallenna offline-lukua varten ‑asetus on päällä.

Lukulistan tarkasteleminen

1. Napauta Näytä kirjanmerkit -painikettaNäytä kirjanmerkit -painike ja napauta sitten Lukulista-painikettaLukulista-painike.

ios-17-iphone-15-pro-safari-reading-list
  2. Napauta verkkosivua, jonka haluat lukea.

Kun olet valmis, voit avata lukulistan uudelleen ja poistaa siitä sivuja pyyhkäisemällä vasemmalle. Voit myös merkitä sivun lukemattomaksi pyyhkäisemällä oikealle.

Lukulista-widgetin käyttöönotto

ios-17-iphone-15-pro-home-screen-reading-list-widget

iOS 17:ssa ja uudemmissa voit lisätä Lukulista-widgetin Koti-valikkoon.

1. Pidä Koti-valikossa widgettiä tai tyhjää aluetta painettuna, kunnes apit heiluvat.

2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Lisää-painikettaLisää-painike.

3. Vieritä alas ja napauta Safari, valitse widgetin koko pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Lisää widgetti.

4. Napauta Valmis.