iPhonen puheluhistorian tarkasteleminen ja poistaminen

iOS 13:ssa ja uudemmissa voit tarkastella puheluhistoriaasi ja poistaa kaikkien äskeisten puheluiden tai tiettyjen puheluiden tiedot iPhonestasi.

Puheluhistorian poistaminen

1. Avaa Puhelin-appi ja napauta sitten Äskeiset, niin voit tarkastella viimeaikaisten puheluiden listaa.

2. Napauta Muokkaa.

3. Poista koko puheluhistoria tai vain jokin tietty puhelu. Tyhjennä koko historia napauttamalla Tyhjennä ja sitten Tyhjennä kaikki äskeiset. Jos haluat poistaa yksittäisen puhelun, napauta Poista-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja valitse Poista.

Poista puhelu Äskeiset-näkymästä napauttamalla Poista-painiketta.

Voit myös poistaa tiettyjä puheluita pyyhkäisemällä vasemmalle puhelun kohdalla ja valitsemalla Poista.

Jos haluat pitää puheluhistorian ajan tasalla kaikissa laitteissa, ota iCloud Drive käyttöön.

Tarvitset puheluhistorian poistamiseen iOS 13:n tai uudemman.

Lisätietoja puheluhistoriasta

Kun napautat Lisätietoja-painiketta puhelun kohdalla Äskeiset-näkymässä, näet tiedot puhelun pituudesta, kellonajasta ja soittajasta.

Operaattorillasi saattaa olla enemmän tietoa poistetuista puheluista tai aiemmasta puheluhistoriasta.

Saat lisätietoja puhelusta napauttamalla Lisätietoja-painiketta puhelun kohdalla Äskeiset-näkymässä.