FaceTime-ryhmäpuhelun käyttäminen iPhonessa tai iPadissa

FaceTime-ryhmäpuhelut ovat kätevä tapa keskustella usean ihmisen kanssa samaan aikaan. Voit aloittaa FaceTime-ryhmäpuhelun FaceTime-apista tai Viestit-apin ryhmäkeskustelusta. Voit lisätä ryhmäpuheluun jopa 32 henkilöä.

ios-16-ipad-pro-iphone13-pro-group-facetime-hero
ios12-facetime-icon

Jotta voit soittaa FaceTime-ryhmävideopuheluita, sinulla täytyy olla iOS 12.1.4 tai uudempi tai iPadOS ja jokin seuraavista laitteista: iPhone 6s tai uudempi, iPad Pro tai uudempi, iPad Air 2 tai uudempi, iPad mini 4 tai uudempi, iPad (5. sukupolvi tai uudempi) tai iPod touch (7. sukupolvi). Aiemmilla iPhone-, iPad- ja iPod touch -malleilla, jotka tukevat iOS 12.1.4:ää, voidaan liittyä FaceTime-ryhmäpuheluihin pelkän äänen avulla.

FaceTime ei ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikissa maissa.

FaceTime-ryhmäpuhelun soittaminen FaceTime-apista

1. Valitse Asetukset > FaceTime ja varmista, että FaceTime on päällä.

2. Avaa FaceTime ja valitse Uusi FaceTimeUusi FaceTime.

3. Valitse yhteystiedoistasi henkilöt, joille haluat soittaa.

4. Valitse Ääni-painikeÄäni-painike tai FaceTimeFaceTime.

ios-16-iphone-13-pro-facetime-start-new-facetime-call

Voit lisätä jopa 32 henkilöä FaceTime-ryhmäpuheluun.

FaceTime-ryhmäpuhelun soittaminen Viestit-apista

1. Avaa Viestit ja aloita ryhmäkeskustelu. Tai siirry olemassa olevaan ryhmäkeskusteluun.

2. Napauta FaceTime-painikettaFaceTime-painike oikeassa yläkulmassa.

ios-16-iphone-13-pro-messages-facetime-call-callout
  3. Valitse FaceTime-äänipuheluFaceTime-äänipuhelu tai FaceTime-videoFaceTime-video.

Voit lisätä jopa 32 henkilöä FaceTime-ryhmäpuheluun.

FaceTime-ryhmäpuheluun liittyminen

Voit liittyä jonkun toisen aloittamaan FaceTime-ryhmäpuheluun seuraavilla tavoilla.

• Napauta ilmoitusta Ilmoituskeskuksessa tai lukitussa näytössä ja napauta sitten FaceTime-painikettaFaceTime-painike.

• Voit liittyä FaceTime-ryhmäpuheluun Viesteistä napauttamalla näytön yläosassa olevaa ilmoitusta tai Viestien ryhmäkeskustelussa Liity. Yhteys muodostetaan automaattisesti, kun napautat Liity.

• Jos haluat liittyä puheluun FaceTime-apista, siirry aktiiviseen puheluun FaceTimessa ja napauta sitten FaceTime-painikettaFaceTime-painike.

Ilmoituksesta

ios-16-iphone-13-pro-lock-screen-facetime-notification

Ryhmäviestistä

ios-16-iphone-13-pro-messages-facetime-call-message

Henkilön lisääminen FaceTime-ryhmäpuheluun

1. Napauta puhelun aikana näytön ylälaidassa olevia osallistujia ja napauta sitten Lisää käyttäjiä.Lisää käyttäjiä.

2. Anna yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero tai sähköposti.

3. Napauta Lisää käyttäjiä.

ios-16-iphone-13-pro-facetime-attendee-sheet

Voit lisätä henkilön puheluun napauttamalla tämän nimen vieressä näkyvää Soita-vaihtoehtoa, jolloin hänen laitteensa hälyttää tulevasta puhelusta uudelleen.

FaceTime-ryhmäpuheluun lisättyä henkilöä ei voida poistaa puhelusta. Henkilön täytyy lopettaa FaceTime-ryhmäpuhelu omalla laitteellaan, jotta hän voi poistua puhelusta.

FaceTimen hyödyntäminen entistä paremmin