Näytön jakaminen FaceTimessa iPhonella tai iPadilla

Näytön jakaminen FaceTime-puhelun aikana tarjoaa kaikille mahdollisuuden katsoa valokuvia, selata verkkoa tai auttaa toisiaan.

Kaikki osallistujat tarvitsevat seuraavat välineet

Näytön jakaminen

1. FaceTime-puhelun aloittaminen.

2. Napauta Jaa sisältö ‑painikettaJaa sisältö ‑painike.

3. Napauta Jaa näyttöniJaa näyttöni.

Kaikki voivat nähdä näyttösi sisällön, kunnes lopetat näytön jakamisen, mutta he eivät voi hallita mitään laitteesi sisältöä. Jos saat näytön jakamisen aikana ilmoituksia, muut eivät näe niitä.

Kun jaat näyttöäsi, muut eivät näe sisältöä, jonka katselu edellyttää tilausta, maksutonta kokeilujaksoa tai ostoa tai vuokrausta. SharePlayn avulla voitte katsoa videoita yhdessä, kuunnella musiikkia yhdessä tai treenata yhdessä jakamalla sisältöjä tuettujen appien kautta.

Näytön jakamisistuntoon liittyminen

Napauta FaceTime-puhelun aikana Liity näytönjakoon -kohdan vierestä Avaa.

Lorem ipsum

Näytön jakamisvuoron ottaminen joltakulta toiselta

1. Napauta Jaa sisältö ‑painikettaJaa sisältö ‑painike.

2. Napauta Jaa näyttöniJaa näyttöni.

3. Napauta Korvaa nykyinen.

Näytön jakamisistunnon lopettaminen

Napauta FaceTime-puhelun yläreunassa Jaa sisältö ‑painikettaJaa sisältö ‑painike uudelleen näytön jakamisen lopettamiseksi.

Lisätietoja

Voit myös jakaa näyttösi FaceTime-puhelun aikana Macissa, jossa on macOS Monterey tai uudempi.

FaceTime ja jotkin FaceTime-ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.