Tietoja iPhonen lompakosta, jossa on MagSafe

Lue, miten voit käyttää iPhonen lompakkoa Etsi-apin kanssa.

Kuva lompakosta seuraavissa väreissä: kullanruskea, tumma kirsikka, syreeninlila, havunvihreä ja keskiyö.

iPhonen lompakko on suunniteltu iPhone-malleille, joissa on MagSafe. Se kiinnittyy magneeteilla suoraan iPhonen takaosaan tai MagSafella varustettuun iPhonen suojakuoreen.

Se toimii iPhone 12:n ja sitä uudempien nahka- tai silikonikuoren tai iPhone 13:n kirkkaan suojakuoren kanssa. Voit käyttää lompakkoa iPhone 12:n kirkkaan suojakuoren kanssa, mutta Etsi-appia ei silloin tueta.

Lompakossa on suojattu NFC-siru, joka mahdollistaa Etsi-apin käytön. Lompakkoon mahtuu kolme korttia, jotka se pitää suojattuina. Jotta voit käyttää NFC-toimintoa tukevaa korttia, kuten hotelliavainta, sinun on poistettava se lompakosta.

iPhonen lompakon lisääminen Etsi-appiin

1. Aseta lompakko iPhonen takaosaan. Lompakossa olevat magneetit kiinnittävät sen paikoilleen.

iOS-näyttökuva, jolla näkyy lompakon asetusnäyttö.
  2. Ota lompakko käyttöön ja lisää se Etsi-appiin noudattamalla näytön ohjeita.

No alt supplied for Image

Kun iPhonen lompakko on lisätty laitteisiisi, voit tarkistaa sen sijainnin, ottaa käyttöön Kadonnut-tilan tai valita, että sinulle lähetetään ilmoitus, jos lompakko irtoaa iPhonestasi.

Jos olet laittanut Ilmoita, kun erossa -toiminnon päälle, saat noin minuutin kuluttua lompakon irtoamisesta ilmoituksen, jossa on lompakkosi likimääräinen sijainti.

watchOS:n Etsi laitteita -appi ei tue iPhonen lompakkoa.

iPhonen lompakon poistaminen Etsi-apista

1. Avaa Etsi-appi.

2. Napauta Laitteet ja valitse lompakkosi.

3. Napauta Poista tämä laite.

Näyttökuva Etsi-apin Poista tämä laite -valinnasta.
  4. Napauta Poista.

Jos et pysty ottamaan käyttöön iPhonen lompakkoa, jossa on MagSafe