Live-puhepostin käyttäminen iPhonessa

iOS 17:n live-puhepostin avulla näet reaaliaikaisen puhtaaksikirjoituksen sinulle jätettävästä viestistä samalla, kun sitä äänitetään. Näin saat heti tietoa puhelusta. Jos haluat reagoida puhepostiin, voit vastata puheluun, kun soittaja on vielä linjalla.

Live-puhepostin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

1. Avaa Asetukset-appi ja napauta sitten Puhelin.

2. Napauta Live-puheposti.

3. Laita Live-puheposti päälle tai pois päältä.

iOS 17:ssä ja uudemmissa live-puheposti on oletusarvoisesti käytössä.

Kun live-puheposti on käytössä, puhelimesi vastaa tuleviin puheluihin, jotta se voi tallentaa soittajan puhepostin ja näyttää sen sinulle reaaliajassa. Sinulta saatetaan veloittaa tavallinen puhelun hinta. Soittaja ei kuule sinua etkä sinä häntä, ellet vastaa puheluun.

iPhone, jossa tulevan puhelun puhepostista näkyy reaaliaikainen puhtaaksikirjoitus. Näytössä näkyvät myös painikkeet, joista voi lähettää soittajalle viestin ja vastata puheluun.

Live-puheposti on käytettävissä vain englanniksi Yhdysvalloissa ja Kanadassa (lukuun ottamatta Guamia, Puerto Ricoa ja Yhdysvaltain Neitsytsaaria).

Puhelun ohjaaminen live-puhepostiin

Kun saat puhelun ja haluat ohjata sen live-puhepostiin, napauta Puheposti-painikettaNo alt supplied for Image.

Jos et vastaa puheluun, se ohjataan live-puhepostiin.

Live-puhepostin puhtaaksikirjoitusten tallennuspaikka

Puhepostit, jotka puhelimesi on tallentanut live-puhepostilla, löytyvät puhelun jälkeen Puhelin-apin Puheposti-välilehdeltä.

Live-puhepostin puhtaaksikirjoitus on käytettävissä niin kauan kuin säilytät puhepostia. Tiedämme, että puhepostien sisältö voi olla kallisarvoista. Siksi puheposteja ei koskaan poisteta puolestasi, vaan voit säilyttää niitä niin kauan kuin haluat.

Jos Visual Voicemail on käytössä, Puheposti-välilehdellä näkyvät myös operaattorisi tallentamat puhepostit. Jos iPhone on pois päältä tai operaattorin verkon kantaman ulkopuolella, puhelut ohjautuvat operaattorin puhepostiin. Muussa tapauksessa puhelu siirtyy live-puhepostiin.

Visual Voicemail on saatavilla valituilta operaattoreilta tietyissä maissa ja tietyillä alueilla.

iPhone, jonka Puhelin-apin Puheposti-välilehdellä näkyy puhepostin puhtaaksikirjoitus.

Jos ehdollinen soitonsiirto ei toimi odotetulla tavalla

Jos operaattorille määrittämäsi ehdollinen soitonsiirto ei toimi odotetusti tai et näe vaihtoehtoa hylätä tuleva puhelu, poista live-puheposti käytöstä, jotta voit jatkaa ehdollisen soitonsiirron käyttöä:

1. Avaa Asetukset-appi ja napauta sitten Puhelin.

2. Napauta Live-puheposti.

3. Laita Live-puheposti pois päältä.