Apple Arcade -pelijulkaisut ja -päivitykset

Apple Arcadessa voit pelata yli 200 peliä ilman mainoksia tai apin sisäisiä ostoja. Uusia pelejä ja sisältöpäivityksiä lisätään viikoittain.

Uusien Apple Arcade -pelien etsiminen

App Storen Arcade-välilehdessä voit

• tarkastella Uusia pelejä -osion uusia julkaisuja

• etsiä pelejä niiden julkaisupäivämäärän mukaan Näytä kaikki pelit -osiosta.

Apple Arcade -pelien uusien päivitysten etsiminen

Siirry App Storen Arcade-välilehteen. Täällä voit

• tarkastella äskettäin päivitettyjä pelejä Äskettäin päivitetyt -osiossa

• etsiä pelejä niiden edellisen päivityspäivämäärän mukaan Näytä kaikki pelit -osiosta.

Tulevien Apple Arcade -pelien etsiminen

Avaa App Store ja siirry Arcade-välilehteen. Tämän jälkeen voit

• esikatsella tulevia uusia nimikkeitä Tulossa pian -osiossa

• etsiä pelejä niiden julkaisupäivämäärän mukaan Näytä kaikki pelit -osiosta*.

* Pian tulossa olevat pelit ovat luettelossa ensimmäisenä.

Jos peliä ollaan poistamassa Apple Arcadesta

Pelit voidaan joskus poistaa Apple Arcadesta. Jos lataat pelin, ennen kuin se poistetaan Arcadesta, voit pelata peliä vähintään kaksi viikkoa tämän jälkeen. Jos yrität käynnistää Arcade-pelin, jota ei enää voi pelata, saat Ei enää saatavilla -viestin.

Kun peli on poistettu Arcadesta, pelin kehittäjä saattaa päättää julkaista pelin App Storessa. Nämä pelit voivat poiketa niiden Arcade-versioista. Jos kehittäjä julkaisee pelinsä App Storessa ja antaa sinun ladata tallennetun edistymisesi, voit jatkaa siitä, mihin jäit Arcade-versiossa.