Ohjauskeskuksen muokkaaminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Voit muokata Ohjauskeskusta lisäämällä siihen säätimiä, joilla voit käyttää appeja, asetuksia ja ominaisuuksia, kuten kameraa, musiikin tunnistusta ja tummaa tilaa.

Ohjauskeskuksessa näkyvien toimintojen muokkaaminen

Jos haluat käyttää tiettyjä appeja, asetuksia tai ominaisuuksia Ohjauskeskuksesta, Ohjauskeskukseen on lisättävä niitä varten säätimet.

Säätimen lisääminen

1. Valitse Asetukset > Ohjauskeskus.

2. Napauta lisättävän apin tai ominaisuuden vierellä Lisää-painikeKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

Täältä voit myös laittaa päälle Salli pääsy apeista -asetuksen, jolloin voit avata Ohjauskeskuksen myös silloin, kun käytät jotakin appia.

Säätimen poistaminen

1. Valitse Asetukset > Ohjauskeskus.

2. Napauta Poista-painikeKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja sitten poistettavan apin tai ominaisuuden vierellä Poista.

Säätimien järjestäminen uudelleen

1. Valitse Asetukset > Ohjauskeskus.

2. Pidä Järjestä uudelleen -painikeKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä painettuna ja siirrä säätimet haluamaasi järjestykseen.

iPhone, jossa näkyy Ohjauskeskuksen asetusnäyttö

Etkö ole varma, mitä pystyt käyttämään Ohjauskeskuksesta? Perehdy appien, asetusten ja ominaisuuksien luetteloon.