Lyt til musik sammen i FaceTime på din iPhone eller iPad

Med SharePlay kan alle lytte til musik og kontrollere afspilning sammen på et FaceTime-opkald.

Dette er, hvad alle behøver

Visse musikstreamingstjenester kræver et abonnement for at afspille musik.

Start en SharePlay-musiksession i et FaceTime-opkald

1. Start et FaceTime-opkald.

2. Stryg op fra bunden af FaceTime-opkaldet.

3. Åbn en musikstreamingsapp, der understøtter SharePlay.

4. Afspil en sang eller et album. Tryk på SharePlay, hvis du bliver bedt om det.

5. For at vende tilbage til FaceTime-opkaldet skal du trykke på billedet i billedfeltet.

Afspilningsindstillinger deles af alle, så alle kan afspille, sætte på pause, spole tilbage eller frem.

Start en SharePlay-musiksession i en musikapp

Du kan også starte en SharePlay-musiksession fra understøttede musikapps.

1. Åbn din musikapp.

2. Find en sang, et album eller en playliste, du vil dele. Tryk på knappen MenuNo alt supplied for Image eller knappen DelNo alt supplied for Image.

3. Tryk på SharePlay-knappenSharePlay-knappen, og indtast derefter de kontakter, du vil ringe til.

4. Tryk på FaceTime for at starte FaceTime-video. Eller tryk på knappen LydNo alt supplied for Image for at starte FaceTime-lyd.

5. Start musikken.

Deltag i en SharePlay-musiksession i et FaceTime-opkald

1. I et FaceTime-opkald skal du trykke på Åbn ud for Deltag i SharePlay.

iPhone med visning af Deltag i SharePlay i et FaceTime-opkald.
  2. Når musikstreamingsappen åbnes, skal du trykke på Deltag i SharePlay.

3. For at vende tilbage til FaceTime-opkaldet skal du trykke på billedet i billedfeltet.

Slut SharePlay

1. Øverst i FaceTime-opkaldet skal du trykke på SharePlay-knappenSharePlay-knappen.

2. Tryk på Slut SharePlay.

3. Tryk på Slut for alle eller Slut kun for mig.

Find ud af, hvilke apps der understøtter SharePlay

1. I et FaceTime-opkald skal du trykke på knappen Del indhold No alt supplied for Image.

2. Under Apps til SharePlay skal du skubbe gennem listen over dine installerede apps, som du kan dele fra, og derefter trykke på en app for at åbne den. Eller tryk på Mere for at gennemse understøttede apps i App Store.

Hvis du behøver hjælp med en tredjepartsapp til musikstreaming

Læs om, hvordan du kan kontakte en tredjeparts appudvikler

Brug SharePlay med Apple Music

Læs om, hvordan du kan anvende Apple Music med SharePlay til at oprette en delt musikkø og sammen med andre følge med sange med tidssynkroniserede sangtekster.

FaceTime og visse FaceTime-funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.