Hvad er iCloud?

iCloud opbevarer dine fotografier, videoer, dokumenter og din musik, dine programmer m.m. på en sikker måde og holder emnerne ajour på alle dine enheder. Med iCloud kan du let dele fotografier, kalendere, lokaliteter m.m. med venner og familie. iCloud kan endda hjælpe dig med at finde din enhed, hvis du mister den.

De samme arkiver og mapper vises i iCloud Drive i et Findervindue på en Mac og i appen iCloud Drive på iPhone og iPad.

Du kommer i gang ved at indstille iCloud på din Mac, dine iOS-enheder, dit Apple Watch, dit Apple TV og din Windows-computer.

Her er nogle måder, du kan bruge iCloud på.

Symbol for Fotos

Hold dine fotografier ajour

iCloud-fotobibliotek opbevarer alle dine fotografier og videoer på en sikker måde og holder dem ajour på din Mac, dine iOS-enheder, Apple TV og iCloud.com. Ændringer, som du foretager i programmet Fotos, opdateres automatisk alle steder. Og iCloud-fotodeling gør det nemt at dele fotografier og videoer med personer, du vælger, og at invitere dem til at føje fotografier, videoer og kommentarer til dine fælles album. Læs mere om Fotos.

Symbol for iCloud Drive

Få adgang til dit skrivebord og dine dokumenter på alle dine enheder

Brug iCloud Drive til automatisk at opbevare dine arkiver og mapper fra Skrivebord og Dokumenter i iCloud, så du har adgang til dem fra alle dine enheder, der er indstillet til iCloud Drive, og på iCloud.com. Du kan også bruge arkivdeling i iCloud til at dele dokumenter med andre iCloud-brugere, som kan arbejde med dem og dele deres ændringer med dig. Læs mere om iCloud Drive.

Symbol for Familiedeling

Del musik, bøger, programmer m.m. med din familie.

Med Familiedeling kan op til seks familiemedlemmer dele deres køb i iTunes Store, App Store og iBooks Store uden at dele konti. Betal familiekøb med det samme kreditkort, og godkend børnenes forbrug fra en af forældrenes enheder. Det er desuden muligt at dele fotografier, en familiekalender, påmindelser og lokaliteter. Læs mere om Familiedeling.

Find min iPhone-symbol

Find en Mac, der er blevet væk

Find din Mac på et kort, afspil en lyd på den, lås dens skærm eller slet alle data på den. Læs mere om Find min Mac.

Symboler for Mail, Kalender, Noter, Kontakter og Påmindelser

Mail, Kalender, Noter, Kontakter og Påmindelser

Hold din e-mail, kalendere, noter, kontakter og påmindelser opdaterede vha. programmerne på din Mac, apps på dine iOS-enheder og iCloud.com. Læs mere om programmerne, der følger med din Mac.

Symboler for iTunes, App Store og iBooks

Musik, programmer og iBooks

Hent køb fra iTunes Store, App Store og iBooks Store automatisk på alle dine enheder, og hent tidligere køb når du vil. Læs mere om “indhold overalt”.

Symbol for Safari

iCloud-faner, -bogmærker og -læseliste i Safari

Se de websider, du har åbnet på din Mac og dine iOS-enheder (dine iCloud-faner). Læs artikler fra din læseliste, selv når du er offline. Desuden kan du bruge de samme bogmærker på din Mac, dine iOS-enheder og din Windows-computer. Læs mere om Safari.

Symbol for iCloud-nøglering

iCloud-nøglering

Hold dine adgangskoder, kreditkortoplysninger m.m. opdaterede, og få dem indsat automatisk på din Mac og dine iOS-enheder. Læs mere om iCloud-nøglering.

Symbol for iCloud-lagring

iCloud-lagring

Med iCloud får du 5 GB gratis plads til e-mail, dokumenter, fotografier og sikkerhedskopiering af dine iOS-enheder. Købt musik og købte programmer, tv-udsendelser og bøger tæller ikke med ved beregningen af din ledige lagringsplads. Læs mere om iCloud-lagring.

Bemærk: iCloud kræver en internetforbindelse, og nogle iCloud-funktioner stiller visse minimumskrav til systemet. Der er flere oplysninger i Apple-supportartiklen iCloud-systemkrav. iCloud er muligvis ikke tilgængelig i alle områder: Funktionerne i iCloud kan variere efter område.