Brug en fælles mappe med Time Machine

Du kan dele en fælles mappe som modtagerdisk til Time Machine-sikkerhedskopier.

Indstil en fælles mappe til Time Machine-sikkerhedskopier

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik på Deling.

2. Vælg afkrydsningsfeltet Arkivdeling

3. Klik på knappen Tilføj nederst på listen Delte mapper.

4. Naviger til den mappe, du vil bruge til deling, og vælg den. Klik derefter på Tilføj.

5. Vælg navnet på den fælles mappe, klik på Indstillinger, og kontroller, at “Del arkiver og mapper vha. SMB” er valgt, og at “Del arkiver og mapper vha. AFP” ikke er valgt.

6. Ctrl-klik på navnet på mappen, og vælg Avancerede indstillinger.

7. Vælg “Del som en modtagerdisk til Time Machine-sikkerhedskopier”.

8. Vælg eventuelt “Begræns sikkerhedskopier til”, og angiv en størrelse.

9. Klik på OK.