Deling af lokalitet i Find på din iPhone eller andre enheder

I iOS 13 eller nyere versioner kan du bruge appen Find til at dele din lokalitet med venner og familiemedlemmer.

Du skal bruge følgende

Hvis du ikke har iOS 13 eller en nyere version eller watchOS 6, skal du indstille og bruge Find mine venner og se, hvordan du deler din lokalitet med din familie.

Del din lokalitet

Når Del min lokalitet er slået til, kan du dele din lokalitet med venner, familie og kontakter fra din iPhone, iPad og iPod touch med Find. Du kan også dele din lokalitet med Apple Watch-modeller, der har GPS og mobilnetværk, og som er parret med din iPhone i appen Find personer i watchOS 6 eller en nyere version.

Hvis du allerede har indstillet Familiedeling og bruger Lokalitetsdeling, vises dine familiemedlemmer automatisk i Find.

Du kan også dele din lokalitet i Beskeder.

Sådan deler du med personer

1. Åbn appen Find, og vælg fanen Personer.
  2. Vælg Del min lokalitet eller Start deling af lokalitet.
  3. Indtast navnet eller telefonnummeret på den person, du vil dele din lokalitet med.
  4. Vælg Send.
  5. Vælg at dele din lokalitet i en time, hele dagen eller på ubestemt tid.
  6. Vælg OK.

Når du deler din lokalitet med nogen, kan vedkommende vælge at dele sin lokalitet med dig.

Sådan navngiver du din lokalitet

Du kan vælge at navngive lokaliteter, som du besøger ofte:

1. Åbn appen Find, og vælg fanen Mig.
  2. Rul ned, og vælg Rediger navn på lokalitet.
  3. Vælg Hjem, Arbejde, Skole, Fitnesscenter, Ingen.

Du kan også vælge Tilføj specielt mærke for at oprette dit eget navn for lokaliteten. Indtast et navn, og vælg OK.

Sådan ændrer du den enhed, der deler

Hvis du vil ændre, hvilken enhed du deler din lokalitet fra, skal du åbne Find på den pågældende enhed. Vælg fanen Mig, og vælg derefter Brug denne [enhed] som Min lokalitet.

Sådan deler du din forventede ankomst

Læs mere om, hvordan du kan dele din forventede ankomst med andre i Kort.

Følg en vens delte lokalitet

Hvis nogen deler sin lokalitet med dig, eller du anmoder om at se vedkommendes lokalitet, og vedkommende accepterer din anmodning, kan du følge lokaliteten.

Sådan anmoder du om at følge en andens lokalitet

Før du kan følge en anden person, skal du først dele din lokalitet med vedkommende. Følg derefter disse trin:

1. Åbn appen Find, og vælg fanen Personer.
  2. Vælg den person, du har delt din lokalitet med.
  3. Rul ned, vælg Bed om at følge lokalitet, og vælg derefter OK.

Sådan svarer du på en anmodning om at dele din lokalitet

Når nogen deler sin lokalitet med dig, kan du vælge at dele din lokalitet med vedkommende:

1. Åbn appen Find, og vælg fanen Personer.
  2. Under navnet på den person, der har sendt dig sin lokalitet, skal du vælge Del for at lade vedkommende følge din lokalitet.
  3. Hvis du ikke vil dele din lokalitet med personen, skal du vælge Annuller.

Find en ven

1. Åbn appen Find, og vælg fanen Personer.
  2. Under Personer skal du vælge navnet på vennen, der deler sin lokalitet med dig.
  3. Vælg Vis vej for at åbne Kort, og følg derefter vejvisningen for at komme til din vens lokalitet.

Hvis du kan se din egen lokalitet under vennens navn, følger du ikke din ven. Hvis der står Der blev ikke fundet nogen lokalitet, kan personen ikke findes.

Hvad kan du ellers gøre

Når du åbner appen Find, skal du vælge fanen Personer og derefter vælge et navn. Du kan:

• Se personens kontaktkort.
  • Vælge Vis vej for at navigere til personens lokalitet i Kort.
  • Vælge Meddelelser for at se, når en persons lokalitet skifter, eller for at give andre besked, når din lokalitet skifter.
  • Føje personen til Favoritter eller fjerne vedkommende. Medlemmer af Familiedeling kan ikke fjernes fra Favoritter.
  • Vælge Rediger navn på lokalitet for at angive et mærke for vedkommendes lokalitet.

Stop delingen af din lokalitet

1. Åbn appen Find, og vælg fanen Personer.
  2. Vælg den person, som du ikke længere vil dele din lokalitet med.
  3. Rul ned, og vælg Stop deling af min lokalitet.

Sådan slår du Tillad venneanmodninger fra

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg fanen Mig.
  3. Slå Tillad venneanmodninger fra.

Sådan stopper du deling med alle

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg fanen Mig.
  3. Slå Del min lokalitet fra.

Andre måder at dele din lokalitet på

Du kan dele din lokalitet med en person fra appen Beskeder på din iPhone.

I appen Beskeder

1. Åbn appen Beskeder på din iPhone, og vælg en besked.
  2. Vælg navnet på personen øverst i samtalen.
  3. Vælg informationssymbolet .
  4. Vælg Send min aktuelle lokalitet. Modtageren af din besked ser nu din lokalitet på kortet. Du kan også vælge Del min lokalitet. Vælg derefter, hvor længe du vil dele din lokalitet.