Optag video i HD eller 4K med din iPhone eller iPad

Se, hvordan du indstiller appen Kamera til at optage videoer i høj kvalitet.

Du kan bruge din iPhone eller iPad til at optage video i højkvalitetsformat – lige fra 720p HD ved 30 fps og helt op til 4K ved 60 fps, afhængigt af din enheds model.

Vælg videoformat og billedhastighed i appen Indstillinger:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Kamera, derefter på Optag video.
  3. Vælg et videoformat og en billedhastighed, der understøttes af din iPhone eller iPad, på listen.

Når du åbner appen Kamera og vælger Video, vises det format, du har valgt (f.eks. "4K • 60"), øverst på skærmen.

Læs mere

Hvis iCloud Fotos er slået til, bliver dine HD- og 4K-videoer lagt i iCloud i deres oprindelige format og med fuld opløsning.