Sådan bruger du Group FaceTime på din iPhone, iPad eller iPod touch

Med iOS 12.1 eller nyere versioner gør Group FaceTime det let at chatte med flere personer på samme tid. Du kan starte Group FaceTime direkte i appen FaceTime eller fra en gruppesamtale i appen Beskeder. Flisen for den person, der taler, bliver automatisk større, så du aldrig taber tråden under samtalen.

Hvis du vil bruge videoopkald i Group FaceTime, skal du have en iPhone 6s eller nyere model, en iPad Pro eller nyere model, en iPad Air 2 eller en iPad Mini 4 med iOS 12.1. Tidligere iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller, som understøtter iOS 12.1, kan deltage i Group FaceTime-opkald som deltagere med lyd.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Sådan foretager du et opkald fra appen FaceTime

1. Gå til Indstillinger > FaceTime, og kontroller, om FaceTime er slået til.
  2. Åbn FaceTime, og tryk på  i øverste højre hjørne.
  3. Angiv navnene på dine kontakter, telefonnumre eller e-mailadresser.
  4. Tryk på Lyd eller Video for at starte dit FaceTime-opkald.

Sådan foretager du et opkald fra appen Beskeder

Når du befinder dig i en gruppesamtale i appen Beskeder, kan du starte Group FaceTime direkte fra gruppesamtalen. Følg disse trin:

1. Åbn Beskeder, og start en gruppesamtale. Du kan også vælge at gå til en eksisterende gruppesamtale.
  2. Tryk på kontakterne øverst i gruppesamtalen.
  3. Tryk på FaceTime , og start derefter dit opkald.

Sådan deltager du i et FaceTime-opkald

Hvis du vil deltage i et Group FaceTime-opkald, som en anden har startet, kan du gøre dette på flere måder:

• Tryk på meddelelsen fra Meddelelsescenter eller låseskærmen, og tryk derefter på FaceTime-symbolet
  • Hvis du vil deltage i et Group FaceTime-opkald fra Beskeder, skal du trykke på meddelelsen øverst på skærmen eller trykke på Deltag i gruppesamtalen i Beskeder. Når du har trykket på Deltag, vil du automatisk få forbindelse til opkaldet.
  • Hvis du vil deltage i et opkald fra appen FaceTime, skal du blot gå til det aktive opkald i FaceTime og derefter trykke på FaceTime-symbolet

Fra en meddelelse

meddelelse

Fra en gruppesamtale

skærmen tilføj en person

Sådan føjer du en person til et Group FaceTime-opkald

1. Tryk på symbolet tilføj fra opkaldet.
  2. Tryk på Tilføj person.
  3. Angiv kontaktens navn, telefonnummer eller e-mailadresse.
  4. Tryk på Føj person til FaceTime.

skærmen kameraeffekter

Sådan føjer du kameraeffekter til dine opkald

Hvis du har en iPhone X eller nyere model, kan du bruge Animoji og Memoji i dine Group FaceTime-opkald. Med en iPhone 7 eller nyere model kan du bruge andre kameraeffekter, som f.eks. filtre, tekst og figurer.

Sådan bruger du en Animoji eller Memoji på en iPhone X eller nyere model:

1. Under et FaceTime-opkald skal du trykke på kameraeffekter.
  2. Tryk på symbolet for Animoji, og vælg derefter din Animoji eller Memoji.

Hvis du vil bruge andre kameraeffekter:

1. Under et FaceTime-opkald skal du trykke på kameraeffekter.
  2. Tryk på Filtre symbolet for filtre, Tekst symbolet for tekst eller Figurer  symbolet for figurer.

Du skal have en iPhone X eller en nyere model for at bruge Animoji og Memoji. Det er ikke alle filtre og effekter, som understøttes på alle iOS-enheder.

Sådan skifter du lyd- og videoindstillinger i FaceTime

Under et opkald fra appen FaceTime kan du til enhver tid vælge at skifte dine lyd- eller videoindstillinger. Hvis du vil skifte dine indstillinger, skal du trykke på skærmen og derefter trykke på knappen mere, hvorefter du skal vælge en af følgende muligheder:

Tryk på Spejlvend for at skifte til kameraet på bagsiden. Tryk igen for at skifte tilbage til frontkameraet.

Tryk på Lydløs for at slå lyden fra. Tryk på Lydløs igen for at slå lyden til igen.

Tryk på Højtaler for at skifte mellem lydløs og højtaler.

Tryk på Kamera slået fra for at slå kameraet fra. Tryk igen for at slå det til igen.

Flere muligheder med FaceTime