Brug FaceTime-gruppe på din iPhone eller iPad

FaceTime-grupper gør det let at tale med flere personer på samme tid. Du kan oprette en FaceTime-gruppe fra appen FaceTime eller fra en gruppesamtale i appen Beskeder – og du kan tilføje op til 32 personer.

ios-16-ipad-pro-iphone13-pro-group-facetime-hero
ios12-facetime-icon

Hvis du vil bruge videoopkald i en FaceTime-gruppe, skal du have iOS 12.1.4 eller nyere eller iPadOS på en af disse enheder: iPhone 6s eller nyere, iPad Pro eller nyere, iPad Air 2 eller nyere, iPad mini 4 eller nyere, iPad (5. generation) eller nyere eller iPod touch (7. generation). Tidligere modeller af iPhone, iPad og iPod touch, der understøtter iOS 12.1.4, kan deltage i FaceTime-gruppeopkald som deltagere med lyd.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Start et FaceTime-gruppeopkald fra appen FaceTime

1. Gå til Indstillinger > FaceTime, og kontroller, om FaceTime er slået til.

2. Åbn FaceTime, og tryk på Ny FaceTimeNy FaceTime.

3. Indtast de kontakter, du vil ringe til.

4. Tryk på knappen Lydknappen Lyd eller FaceTimeFaceTime.

ios-16-iphone-13-pro-facetime-start-new-facetime-call

Du kan føje op til 32 personer til et FaceTime-gruppeopkald.

Foretag et FaceTime-gruppeopkald fra appen Beskeder

1. Åbn Beskeder, og start en gruppesamtale. Du kan også vælge at gå til en eksisterende gruppesamtale.

2. Tryk på knappen FaceTimeknappen FaceTime i øverste højre hjørne.

ios-16-iphone-13-pro-messages-facetime-call-callout
  3. Tryk på FaceTime-samtaleFaceTime-samtale eller FaceTime-videoFaceTime-video.

Du kan tilføje op til 32 personer til et FaceTime-gruppeopkald.

Deltag i et FaceTime-gruppeopkald

Hvis du vil deltage i et FaceTime-gruppeopkald, som en anden har startet, kan du gøre det på flere måder.

• Tryk på notifikationen fra Notifikationscenter eller låseskærmen, og tryk derefter på knappen FaceTimeknappen FaceTime.

• Hvis du vil deltage i et FaceTime-gruppeopkald fra Beskeder, skal du trykke på notifikationen øverst på skærmen eller trykke på Deltag i gruppesamtalen i Beskeder. Når du har trykket på Deltag, vil du automatisk få forbindelse til opkaldet.

• Hvis du vil deltage i et opkald fra appen FaceTime, skal du blot gå til det aktive opkald i FaceTime og derefter trykke på knappen FaceTimeknappen FaceTime.

Fra en notifikation

ios-16-iphone-13-pro-lock-screen-facetime-notification

Fra en gruppesamtale

ios-16-iphone-13-pro-messages-facetime-call-message

Sådan føjer du en person til et FaceTime-gruppeopkald

1. Tryk på deltagerne øverst på skærmen fra opkaldet, og tryk derefter på Tilføj personerTilføj personer.

2. Angiv kontaktens navn, telefonnummer eller e-mailadresse.

3. Tryk på Tilføj personer.

ios-16-iphone-13-pro-facetime-attendee-sheet

Når du tilføjer nogen til dit opkald, kan du trykke på Ring ud for personens navn, så vedkommendes enhed igen gør personen opmærksom på det indgående opkald.

Når nogen er blevet føjet til et FaceTime-gruppeopkald, kan de ikke fjernes fra opkaldet. For at den pågældende person kan forlade opkaldet, skal vedkommende afslutte FaceTime-gruppeopkaldet på sin egen enhed.

Flere muligheder med FaceTime