Sådan bruger du FaceTime-gruppe på din iPhone, iPad eller iPod touch

FaceTime-gruppe gør det let at tale med flere personer på samme tid. Du kan starte en FaceTime-gruppe fra appen FaceTime eller fra en gruppesamtale i appen Beskeder – og du kan tilføje op til 32 personer. Flisen for den person, der taler, bliver automatisk større, så du aldrig taber tråden under samtalen.

Hvis du vil bruge videoopkald i en FaceTime-gruppe, skal du have iOS 12.1.4 eller nyere eller iPadOS på en af disse enheder: iPhone 6s eller nyere, iPad Pro eller nyere, iPad Air 2 eller nyere, iPad mini 4 eller nyere, iPad (5. generation) eller nyere eller iPod touch (7. generation). Tidligere modeller af iPhone, iPad og iPod touch, der understøtter iOS 12.1.4, kan deltage i FaceTime-gruppeopkald som deltagere med lyd.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Start et FaceTime-gruppeopkald fra appen FaceTime

1. Gå til Indstillinger > FaceTime, og kontroller, om FaceTime er slået til.
  2. Åbn FaceTime, og tryk på knappen Tilføj øverst til højre.
  3. Angiv navnene på dine kontakter, telefonnumre eller e-mailadresser.
  4. Tryk på Lyd eller Video for at starte dit FaceTime-opkald.

Du kan tilføje op til 32 personer til et FaceTime-gruppeopkald.

Start et FaceTime-gruppeopkald fra appen Beskeder

Når du befinder dig i en gruppesamtale i appen Beskeder, kan du starte FaceTime-gruppe direkte fra gruppesamtalen. Følg disse trin:

1. Åbn Beskeder, og start en gruppesamtale. Du kan også vælge at gå til en eksisterende gruppesamtale.
  2. Tryk på kontakterne øverst i gruppesamtalen.
  3. Tryk på FaceTime , og start derefter dit opkald.

Du kan tilføje op til 32 personer til et FaceTime-gruppeopkald.

Deltag i et FaceTime-gruppeopkald

Hvis du vil deltage i en FaceTime-gruppesamtale, som en anden har startet, kan du gøre dette på flere måder:

• Tryk på meddelelsen fra Meddelelsescenter eller låst skærm, og tryk derefter på FaceTime-symbolet
  • Hvis du vil deltage i et FaceTime-gruppeopkald fra Beskeder, skal du trykke på meddelelsen øverst på skærmen eller trykke på Deltag i gruppesamtalen i Beskeder. Når du har trykket på Deltag, vil du automatisk få forbindelse til opkaldet.
  • Hvis du vil deltage i et opkald fra appen FaceTime, skal du blot gå til det aktive opkald i FaceTime og derefter trykke på FaceTime-symbolet

Fra en meddelelse

Fra en gruppesamtale

Sådan føjer du en person til et FaceTime-gruppeopkald

1. Fra opkaldet skal du trykke på knappen Tilføj symbolet Tilføj.
  2. Tryk på Tilføj person.
  3. Angiv kontaktens navn, telefonnummer eller e-mailadresse.
  4. Tryk på Føj person til FaceTime.

Når du tilføjer nogen til dit opkald, kan du trykke på Ring ud for personens navn, så vedkommendes enhed gør dem opmærksom på det indgående opkald.

Når nogen er blevet føjet til et FaceTime-gruppeopkald, kan de ikke fjernes fra opkaldet. Den person, der blev føjet til opkaldet, skal selv afslutte FaceTime-gruppeopkaldet.

Sådan føjer du kameraeffekter til dine FaceTime-gruppeopkald

Hvis du har en iPhone X eller nyere, en iPad Pro 11" (1. og 2. generation) eller en iPad Pro 12,9" (3. generation eller nyere), kan du bruge Animoji eller Memoji i dine FaceTime-gruppeopkald. På enheder uden Face ID kan du bruge andre kameraeffekter, f.eks. filtre, tekst og figurer, i dine FaceTime-gruppeopkald.

Hvis du vil bruge Animoji eller Memoji:

1. Tryk på under et FaceTime-opkald.
  2. Tryk på symbolet for Animoji, og vælg derefter din Animoji eller Memoji.

Hvis du vil bruge andre kameraeffekter:

1. Tryk på knappen Effekter under et FaceTime-opkald.
  2. Tryk på Filtre symbolet for filtre, Tekst symbolet for tekst eller Figurer symbolet for figurer, Memoji-klistermærker * og Emoji-klistermærker *.

Du skal bruge en iPhone X eller nyere, en iPad Pro 11" (1. og 2. generation) eller en iPad Pro 12,9" (3. generation eller nyere) for at bruge Animoji eller Memoji. Det er ikke alle filtre og effekter, som understøttes på alle enheder. Du skal have iOS 13 eller iPadOS for at bruge Memoji- og Emoji-klistermærker.

Sådan skifter du lyd- og videoindstillinger i FaceTime

Under et opkald fra appen FaceTime kan du til enhver tid vælge at skifte dine lyd- eller videoindstillinger. Hvis du vil ændre dine indstillinger, skal du trykke på skærmen og derefter skubbe opad for at se flere muligheder eller trykke på en af følgende muligheder:

Tryk på Kamera slået fra for at slå kameraet fra. Tryk igen for at slå det til igen*.

Tryk på Spejlvend for at skifte til kameraet på bagsiden. Tryk igen for at skifte tilbage til frontkameraet.

Tryk på Lydløs for at slå lyden fra. Tryk på Lydløs igen for at slå lyden til igen.

Tryk på Højttaler for at skifte mellem lydløs og højttaler.

Hvis du ikke kan se kameraknappen skal du kontrollere, om din enhed er kompatibel.

Flisen for den person, der taler, bliver automatisk større under et FaceTime-gruppeopkald. Deaktiver dette under Indstillinger > FaceTime. Slå Taler fra under Automatisk fremhævelse.

* Hvis du vil bruge videoopkald i en FaceTime-gruppe, skal du have iOS 12.1.4 eller nyere eller iPadOS på en af disse enheder: iPhone 6s eller nyere, iPad Pro eller nyere, iPad Air 2 eller nyere, iPad mini 4 eller nyere, iPad (5. generation) eller nyere eller iPod touch (7. generation). Tidligere modeller af iPhone, iPad og iPod touch, der understøtter iOS 12.1.4, kan deltage i FaceTime-gruppeopkald som deltagere med lyd.

Flere muligheder med FaceTime

Sådan får du hjælp

Hvis du får vist en trekant med et udråbstegn , kan det betyde, at forbindelsen er langsom, eller at andre brugere streamer lyd eller video på samme netværk. Du og dine modtagere skal have en stærk mobil- eller Wi-Fi-forbindelse for at bruge FaceTime-gruppe. Brug af FaceTime over Wi-Fi kræver bredbåndsforbindelse.